Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a nők idegen férfiakkal beszélgetni?
1.: GYANAKVÁS
Mert a nők ilyen esetben azt hiszik, hogy a férfi csak azért állt szóba vele hátsó szándékai vannak vele
a) el akarja rabolni
b) ki akarja rabolni
C) meg akarja dugni
2.: AZ INTELLIGENCIA HIÁNYA
Mert a nők félnek attól, hogy a beszélgetés alatt kiderül, hogy alulműveltek és tudatlanok. Némelyik egy vitának csak azzal tud nekiindulni "úgyis nekem van igazam", közben nemhogy arra képtelen, hogy megvédje az állításait, érvekkel alátámassza azt, vagy ellenérveket fogalmazzon meg, de igazából még a saját véleményét sem tudja kialakítani, megfogalmazni és elmondani.
Nem lehet veled azért nem állnak szóba, mert te úgy mész oda idegen nőhöz, hogy már vitázni készülsz?
Attól függ hol és mikor..
Pl. nemrég jött a zenekarba egy új tag (50 fős zenekarról beszélünk). Simán elbeszélgettem vele (nem párkeresési szándékkal), de nyilván volt eleve közös témánk, egy konkrét céllal jött hozzánk.
Ha csak úgy utcán leszólít valaki, azt nem tudom mire vélni... Arról nem is beszélve, hogy pl. gyakran sietek valahova, meg úgy mégis miről kéne vele beszélgetnem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!