Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szeretnek a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek a nők idegen férfiakkal beszélgetni?

Figyelt kérdés
2019. szept. 5. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Mert nem tudnak beszélgetni, csak nyomulni.
2019. szept. 5. 09:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert, ha szóbaállunk eggyel azt hiszi akarunk tőle valamit.
2019. szept. 5. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hol? Mit? Mikor? Beszélgetnek szerintem gond nélkül, de más az megint, mikor teljesen lejön, hogy a férfi nem beszélgetni akar, és a nő leépíti, mert ő meg nem akar többet. Ha beszélgetne, akkor meg megkapná utána, hogy ő hitegeti a férfit.
2019. szept. 5. 10:35
 4/9 Diazepam ***** válasza:
72%
Aki csak beszélgetni akar az beszélgessen a saját nemével és akkor nem lesz félreértés. Eleve átlátszó, ha egy pasi csak beszélgetni akar, miért csak nőket céloz meg? Olyan kérdést itt még nem láttam, hogy egy pasi azon siránkozik hogy a többi pasi nem akar szóbaállni vele, pedig ő esküszik hogy csak barátkozni akar. :)
2019. szept. 5. 10:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én gond nélkül elbeszélgetek bárkivel, mert közvetlen típus vagyok, de 10-ből 8 pasi ilyenkor azt hiszi, hogy ez jel arra, hogy nyitott lennék párkapcsolatra vagy ilyen célú ismerkedésre, aztán még én vagyok mindennek elhordva, amikor kiderül, hogy nem.
2019. szept. 5. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

1.: GYANAKVÁS

Mert a nők ilyen esetben azt hiszik, hogy a férfi csak azért állt szóba vele hátsó szándékai vannak vele

a) el akarja rabolni

b) ki akarja rabolni

C) meg akarja dugni

2.: AZ INTELLIGENCIA HIÁNYA

Mert a nők félnek attól, hogy a beszélgetés alatt kiderül, hogy alulműveltek és tudatlanok. Némelyik egy vitának csak azzal tud nekiindulni "úgyis nekem van igazam", közben nemhogy arra képtelen, hogy megvédje az állításait, érvekkel alátámassza azt, vagy ellenérveket fogalmazzon meg, de igazából még a saját véleményét sem tudja kialakítani, megfogalmazni és elmondani.

2019. szept. 5. 13:00
 7/9 anonim ***** válasza:
23%
Mert nincs mondanivalójuk.
2019. szept. 5. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet veled azért nem állnak szóba, mert te úgy mész oda idegen nőhöz, hogy már vitázni készülsz?

2019. szept. 5. 13:24
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hol és mikor..

Pl. nemrég jött a zenekarba egy új tag (50 fős zenekarról beszélünk). Simán elbeszélgettem vele (nem párkeresési szándékkal), de nyilván volt eleve közös témánk, egy konkrét céllal jött hozzánk.

Ha csak úgy utcán leszólít valaki, azt nem tudom mire vélni... Arról nem is beszélve, hogy pl. gyakran sietek valahova, meg úgy mégis miről kéne vele beszélgetnem?

2019. szept. 5. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!