Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfianak új érzés az udvarlás, szeretnek udvarolni?
Gondol arra hogy szeretnek a nőnek mindent megtenni Tehát például meghívni a randin, szeretik a haza kísérni, szeretnek kezdeményezni, szeretnek virágot venni nekik szeretik ha a nővel királylányként bánnak.
Ez jó érzés a férfiaknak vagy csak egy kötelező muszáj azért hogy lyukat kapjanak, mi az igazság?
Én férfi vagyok de gyűlölök udvarolni, ezeket a dolgokat gyűlölöm megcsinálni még azzal is aki nagyon bejön, mi baj lehet velem? Feminin pasi vagyok, férfiatlan férfi vagyok vagy mi lehet ennek az oka?
Ez változó náluk. Az egyik szívből teszi, a másiknak felesleges teher egy punciért.
Ha a gyakorin olvasottakat veszem alapul, akkor "egy pina sem ér ennyit" a számukra.
A szex az jár nekik semmi erőfeszítés nélkül.
Én nagyon szeretek! A "zsákmány" becserkészése a legizgalmasabb és legjobb része a "vadászatnak". :-)
48+Ffi
Én szeretek udvarolni. Csak azt nem szeretem ha erre flegmázás a válasz vagy ha összekeverik az udvarisággal - amit részben megértek, mert az udvarlás már annyira ritka hogy összekeverhetik az emberek.
27f
Szeretem, ha a párom udvarol, de idegenektől nem kérek belőle. Úgy jöttünk össze, hogy már eleve barátok voltunk, és abba csempésztünk bele mindketten kis udvarló mozdulatokat.
Az udvariasság jól esik és én is szeretem adni bárkinek. De az udvarlás más, abból szingliként sem kértem, ha idegenről volt szó.
Én nőként nagyon szeretem az ilyen dolgokat, ha vakaki ezt önszántából teszi meg, az nagyon imponáló és hosszabb idő után úgy is kiderül valóban komolyak e az efajta lépések. Onnantól odaadni magát az embernek pedig már inkább jutalom, mint a mai nők többségénél a randi, csók és ki tudja hol ébred fel szindróma.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!