Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők csak a nekik udvarló férfiak iránt képesek vonzódni?
Ezt nemrég olvastam itt egy női válaszolótól, és ez elgondolkodtatott. Nyilván kell a vonzalom kialakulásához a férfi "széptevése", udvarlása, közeledése - de ugyanakkor a nőknél is gyakori jelenség, hogy "szerelmes vagyok egy férfiba, de ő észre sem vesz". Tehát a sóvárgó, epekedő szerelem náluk is kialakulhat egy olyan férfi felé, aki teljesen passzív az irányukba.
Mit gondoltok erről?
A felnott rovat melle kene egy mar tinikorbol kinott, de dedos, ertelmetlen, alaptalan, altalanosito kerdesek kategoria is.
Hulyeseg mar maga a kerdes is.
igen, elég furcsa kérdés, a lényeg, hogy simán lehet olyan iránt is vonzódni, aki észre sem veszi az embert.
ami nekem a gyengém, hogyha valaki apróbb jeleket ad folyamatosan, az fel tudja bennem nagyon kelteni az érdeklődést. sokszor jártam már úgy sajnos, hogy a flörtölés után nem lett semmi, holott én már nagyon beleéltem magam. sok férfi játszik ilyet sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!