Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfianak új érzés az udvarlás, szeretnek udvarolni?
Gondol arra hogy szeretnek a nőnek mindent megtenni Tehát például meghívni a randin, szeretik a haza kísérni, szeretnek kezdeményezni, szeretnek virágot venni nekik szeretik ha a nővel királylányként bánnak.
Ez jó érzés a férfiaknak vagy csak egy kötelező muszáj azért hogy lyukat kapjanak, mi az igazság?
Én férfi vagyok de gyűlölök udvarolni, ezeket a dolgokat gyűlölöm megcsinálni még azzal is aki nagyon bejön, mi baj lehet velem? Feminin pasi vagyok, férfiatlan férfi vagyok vagy mi lehet ennek az oka?
Végre egy fiatal lány, akinek ez még tetszik, bejön, sőt! Még igénye is van rá! :-) Mégsem érett még meg a világ a pusztulásra! Van még remény ;-)
Én nagyon szeretek ilyesmiket tenni, mármint annak, aki tetszik, akit szeretek, és akin érzem, hogy ő is viszont szimpatizál velem, és értékeli a tetteim.
Valahol a kölcsönösség az alapja az ilyesminek, de egyáltalán nem úgy fogom fel, hogy "kötelező muszáj azért hogy lyukat kapjanak". Kölcsönösen kedveskedünk egymásnak, mert szeretjük egymást, és jó érzés jót tenni azzal, akit szeretünk. Jobb érzés adni, mint kapni. Persze a két dolog úgyis egymást erősíti, gerjeszti. :)
Ebből aztán az is következik, hogy aki nem viszonoz semmit, mert nem tetszem neki, arra kár is az időm pazarolni.
Én nagyon nem szeretek, egyszerűen nem érdemlik meg a nők. Kár a pénzért és időért, aki akar, eljön, aki nem, annak meg időkidobás.
Minek udvarolni, ha dugni is lehet?
F, 34
na most az udvarlás... :S egy szent dolog!
mert nem azzal csináljunk aki bejön hanem akit szeretünk és akarjunk hogy viszont szeressünk! és tény és való nem minden lánnyal lehet ezt megcsinálni! mert ők kevésbé érdekelnek minket...! ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!