Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek a férfiak barátzonába kerülni?
#10 Miért? Szerintem ritka jófej a Kérdező, több ilyen gondolkodású pasi kellene!
A csaj nem téged választott? Ez van. Ne légy önző, ha igazán szereted, akkor örülj annak, hogy ő boldog.
Nem lök el magától, továbbra is jóban lehettek.
Te meg nézz mélyen magadba, hogy mi lehetett a kizáró tényező.
Azért, mert olyan vonat után nem szaladunk, ami nem vesz fel. Szerintem az 5-ös válaszoló is keveri a dolgokat. Barátságból szerelem lehetséges, viszont barátzónából soha nem leszel a párja. Az első esetben ha lassan is, de meglátja benned a férfit, a második esetben viszont már van egy korábbi "ítélet", miszerint férfiként nem tart elég vonzónak, ezen pedig nem fog változtatni.
Ráadásul mégis milyen barátságot tudnál elképzelni egy ilyen nővel? Az csak arról szólna, hogy akárhányszor összeveszik az aktuális pasijával, neked sírja el a bánatát. Erre te elkezdesz reménykedni, hogy "na majd most én jövök". Aztán két nap múlva bejelenti, hogy kibékültek, vagy talált egy új pasit, aki hú de szuper, szexi, intelligens, megvan a kémia, rózsaszín köd meg minden és hogy ő most mennyire boldog. Te meg próbálsz "örülni" ennek, közben meg ki tudja hány lehetőséget szalasztasz el miatta?
#12: Elhiszem, hogy jó dolog háremet tartani, lényegében ad egy biztonságérzetet és az egót is növeli. De gondolj arra, hogy "az energia nem vész el, csak átalakul". A semmiből nem lesz energia, így amit te kapsz, azt másoktól elveszed (elfogadod), de cserébe semmit nem tudsz adni. Nem tűnik tisztességesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!