Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szeretnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek a férfiak barátzonába kerülni?

Figyelt kérdés
Én többször kerültem barátzonába. Ezzel semmi baj sincs, szerintem egy nagyon jó dolog új embereket megismerni, van egy kettő olyan lány akivel így nagyon jó barátok lettünk, sokat találkozunk, beszélgetünk stb. Értékes új embereket találtam ami egy jó dolog szerintem...
2019. nov. 5. 09:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
29%
Mert felül választassz. De ha ezzel neked semmi bajod és szívesen hallgatod a vágyott nő pasiügyeit, akkor hajrá. Barátkozz sokat lányokkal. Melyik volt értékesebb tapasztalat, beszélgetés? A "mi volt a körmösnél" vagy a "melyik barátnő melyik pasival kavar"? Gondoltál esetleg férfi barátokra-társaságra? Ahol nem lúzerkedsz és nem vagy szánalmas?
2019. nov. 5. 09:46
 12/26 anonim ***** válasza:
34%

#10 Miért? Szerintem ritka jófej a Kérdező, több ilyen gondolkodású pasi kellene!

A csaj nem téged választott? Ez van. Ne légy önző, ha igazán szereted, akkor örülj annak, hogy ő boldog.

Nem lök el magától, továbbra is jóban lehettek.

Te meg nézz mélyen magadba, hogy mi lehetett a kizáró tényező.

2019. nov. 5. 09:51
 13/26 A kérdező kommentje:
12. Pontosan ezek a férfiak ezért sikertelenek a nőknél mert csak a pun## tudnak gondolni, semmi emberi kapcsolat és ha valaki máshogy gondolkodik máris lúzer lesz... 😊😊
2019. nov. 5. 09:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem zavar a barátzóna, nem tetszett neked az adott nő igazán. Nekem is volt olyan aki csinos volt, kedves, tetszett, de amikor barátzónázott egyáltalán nem bántam. Másnál viszont nem tudtam volna elviselni a tudatot hogy miután velem beszélget és tartja a tisztes távolságot, megy a pasijához szexelni.
2019. nov. 5. 09:57
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

Azért, mert olyan vonat után nem szaladunk, ami nem vesz fel. Szerintem az 5-ös válaszoló is keveri a dolgokat. Barátságból szerelem lehetséges, viszont barátzónából soha nem leszel a párja. Az első esetben ha lassan is, de meglátja benned a férfit, a második esetben viszont már van egy korábbi "ítélet", miszerint férfiként nem tart elég vonzónak, ezen pedig nem fog változtatni.

Ráadásul mégis milyen barátságot tudnál elképzelni egy ilyen nővel? Az csak arról szólna, hogy akárhányszor összeveszik az aktuális pasijával, neked sírja el a bánatát. Erre te elkezdesz reménykedni, hogy "na majd most én jövök". Aztán két nap múlva bejelenti, hogy kibékültek, vagy talált egy új pasit, aki hú de szuper, szexi, intelligens, megvan a kémia, rózsaszín köd meg minden és hogy ő most mennyire boldog. Te meg próbálsz "örülni" ennek, közben meg ki tudja hány lehetőséget szalasztasz el miatta?

#12: Elhiszem, hogy jó dolog háremet tartani, lényegében ad egy biztonságérzetet és az egót is növeli. De gondolj arra, hogy "az energia nem vész el, csak átalakul". A semmiből nem lesz energia, így amit te kapsz, azt másoktól elveszed (elfogadod), de cserébe semmit nem tudsz adni. Nem tűnik tisztességesnek.

2019. nov. 5. 10:20
 16/26 anonim ***** válasza:
47%
Ha az adott hölgy nem az esetem, viszont ugyanakkor normális, kedves, ott a barátzónát tartom a legmegfelelőbbnek. A kiszemeltünk esetében más a helyzet, ott sokat túl kedvesek, és ezért kerülnek a barátzónába.
2019. nov. 5. 10:47
 17/26 Lazy Lover ***** válasza:
27%
11 egyszer èn is bevàlaltam a baràtsàgot hàtha alapon de mindig ez volt a tèma így hagytam a francba az egèszet
2019. nov. 5. 11:00
 18/26 anonim ***** válasza:
64%
Csodálom azokat az embereket akk mindenkivel összeillőnek gondolják magukat, csak azért mert ellenkező nemű. Nekem pl évekig tartott mindig is míg olyan jött akivel összeillünk, akikkel meg valami miatt nem, velük simán barátkoztam. De lehet hogy valaki annyira átlag kinézetű, magasságú, személyiségű, hogy neki szinte mindenki potenciális partner, és így majdnem mindenkibe beleszeret, mindenki után vágyakozik, és fél a barátzónától egy sima beszélgetésnél is.
2019. nov. 5. 12:49
 19/26 anonim ***** válasza:
17%
Akit barátzonába tesznek az az adott nőknél a nem kívánatos - életképtelen pasik.
2019. nov. 5. 13:17
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nagyon is szeretnek. Különben nem ajánlanák fel, miután közölted velük, hogy nem akarsz tőlük semmit.
2019. nov. 5. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!