Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az hogy egy jóképű pasit lekoptatnak a nők?
Van egy modell kinezeti ferfi a nagyon tag ismeretsegi koromben, penzugyi tanacsadokent dolgozik valami meno cegnel, szoval tele van penzzel, magas, kigyurt, jokepu.
Szeretem elnezegetni, mert tenyleg jo ranezni, de valami van benne, ami taszit. Amikor hozzam szolt, akkor ereztem, hogy vmi miatt megse tetszik annyira. Pedig elotte sokat abrandoztam arrol, hogy megismerkedunk.
Tudod, attol, hogy valaki jokepu, meg nem azt jelenti, hogy o minden no alma.
En akkor koptatok le jo pasikat, amikor nincs meg az az elemi vonzas, attol meg jokepunek tartom, de nekem kell az a szikra.
Kinek a pap, kinek a paplan. A közeli barátnőimmel is teljesen más ízlésünk van, ami nekem tetszik a másiknak már nem.
Na meg nem mindegy más tényező sem. Tetszik-e az illata, a hangja, tudunk-e beszélgetni, hasonlít-e a világképünk, ugyanazt keressük-e stb.
Volt, hogy odajött hozzám nagyon helyes pasi, majd kiugrottam a bőrömből amíg megnem szólalt. Egyszerűen irritált a hangja és az ahogy beszélt.
Egy másikkal ismerkedtem, majd kibukott, hogy rasszista, előítéletes és homofób ami nekem nem fér bele. Ez sem az első öt percben ránézés alapján derült ki, mert nincs rajta az ember homlokán milyen szélsőségesek a nézetei. Külsőre egy iszonyatosan jó pasi, a barátai szerint akik hozzá hasonlóan gondolkoznak pedig a személyiségével sincs gond....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!