Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tud őszinte lenni egy jóképű pasi?
Sokszor találkozok ezzel a férfivel, le sem veszi rólam a szemét, ha kontaktba kerülünk és ez már a kollégáimnak is feltűnt.
Már szinte zavarba ejtően néz és mosolyog.
Az a probléma, hogy jóképű és nem értem mit akarhat tőlem.
Vagyis sejtem... csak szexet.
Nincs se felesége, se barátnője hivatalosan, legalábbis ennyi derült ki róla a közösségi médián.
Tartok tőle, hogy valójában minden héten másik nőt szédít, és én is csak egy lennék a többi dugópajtija közül, mert "ki akarja próbálni velem is".
Engem megfogott az intellektusa, mert mindig mosolyog és nincs rosszindulat a szemeiben.
Viszont emiatt, hogy valójában csak dugási szándékkal közeledhet, teljesen elmegy a kedvem az egésztől.
A másik része a dolognak, hogy nem szeretném ha bármiről is beszámolna az ismerőseinek, mert azokat jórészt én is ismerem.
Mennyire lenne őszinte velem, ha rákérdeznék tőle, hogy mit akar tőlem, tudatában, hogy jóképű és szinte bármelyik nőt megkaphatná aki különb tőlem?
De azt mégis honnan szoptad ki ,hogy ő csak dugni akar veled????! Könyörgöm...
Miért kell egyből ilyen rosszindulatúan hozzáállni?
Mi köze a jóképűségnek az őszinteséghez?
" tudatában, hogy jóképű és szinte bármelyik nőt megkaphatná aki különb tőlem?"
Akkor meg pont lesz.rná, hogy megvagy-e neki vagy sem. keres jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!