Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért nem jár jóképű férfi?
😂👍🏽
Remélem, látja, aki kiírta az eredetit.
Eldobok mindent és szaladok hozzá!
Napfelkeltekor fogok a házatok elé menni, egy fehér lóval, te meg majd engedd le a hajad hogy az erkélyre felmászhassak és együtt lehessünk!
178 vagyok, egész életemben jóképűnek mondtak, viszont kis pocakom van, nem vagyok izmos, nem keresek túl sokat, nem is egy fogyatékossággal élek. Semmi sem lehet tökéletes. :-)
Ha az illuzorikus tökéletességet keresed, csalódni fogsz míg elszalasztasz csomó partnert, akikkel összejöhetett volna...
Az ilyen kérdések, már ennél a szónál buknak, hogy "jár".
Jár munkád után a fizu, a villamos, a víz, gáz órás, de olyan nem hallottam, hogy járna bármilyen pár is az embernek.
Az óra jár, meg a mosószer.
Talán mégsem ütöd meg azt a szintet, hogy felfigyeljen rád a magas, kigyúrt, jóképű, jól kereső ember. Álmodozni attól még persze szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!