Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az hogy egy jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet az hogy egy jóképű pasit lekoptatnak a nők?

Figyelt kérdés
Szerinte semmit sem ér mert lekoptatják és mégis. Pedig nem csóró. A személyiségével sincs gond. Mi miatt koptatnátok le egy jóképű férfit?
2019. nov. 4. 06:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk, mert van barátom. Tudom, hogy szerintetek ez csak kifogás, de elég sok fiatal nővel előfordul.
2019. nov. 4. 06:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk mert dohányzik, túl messze él, külföldön tervez élni, külföldön él és ott is akar maradni, nagyon más az életmódunk, túlsúlyos (én nem vagyok az, sportolok is), bigott vallásos, vagy támad minden hitet, túl sokat politizál, a nőt háztartásbelinek képzeli el, nem akar a lakásban háziállatot tartani (nekem vannak), nagyobb a korkülönbség köztünk, mint amibe hajlandó vagyok belemenni, más típusú férfiak jönnek be.
2019. nov. 4. 06:41
 3/14 anonim ***** válasza:
55%
Mert alacsony.
2019. nov. 4. 07:41
 4/14 A kérdező kommentje:
#3 Nem alacsony.
2019. nov. 4. 07:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki jóképű, van pénze és "nincs gond" a személyiségével, akkor abba egy nőnek automatikusan az álompasit kell látnia?

Annak aki ezt így gondolja, gond van a személyiségével..

2019. nov. 4. 08:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Kíváncsi vagyok, mit jelent az, hogy nincs gond a személyiségével... Egyébként attól, hogy valaki jól néz ki és nem csóró, nem vágom magam hanyatt. Fontos dolgok ezek, de ha a belső nem oké, az egész imidzs és párkapcsolat-potenciál omlik össze, mint a kártyavár.

Ismerek férfiakat ilyen paraméterekkel és vagy azért nem kellenének, mert rettenetesen irritáló, ripacskodó a személyiségük, vagy azért, mert önnyalogató egoisták, vagy azért, mert képtelenek elköteleződésre (ez a leggyakoribb), vagy azért, mert unalmasak és nem lehet velük egy jót beszélgetni, meg csak beszéltetni tudnak, az idejét meg vesztegesse egy ilyennel a fene. Meg van a sértődékeny, hatalmaskodó típus, aki földhözveri magát, ha nincs kiszolgálva vagy ha rájön, hogy a másik embernek saját akarata is van.

2019. nov. 4. 08:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és van, aki folyamatosan utazgat és kinn akar élni, partyállat, aki minden második nap kimarad este, van, aki nem "hisz" a házasságban, ami nekem egy fontos dolog, vannak a bizarrfétisesek, a gyerekesek... Meg van a párom, aki miatt a jobb kombinációk is ki vannak zárva.
2019. nov. 4. 08:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg mégis a személyiségével van a gond...
2019. nov. 4. 09:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Alacsony, lehet nem udvarias, vagy olyan a kisugárzása, ami riasztó, attól még nézhet ki jól.
2019. nov. 4. 10:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Azon kívül, hogy jóképű és nem csóró, még számtalan más tulajdonsága is van egy embernek. Azok között kell keresni az okát.
2019. nov. 4. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!