Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több nőtől hallottam már hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több nőtől hallottam már hogy nem veszik észre a férfiak, miért?

Figyelt kérdés
Én férfiként nem tudom elképzelni azt hogy egy nőnek abszolút ne lenne udvarlója stb.
2019. nov. 3. 16:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
32%

Miért nem veszik észre őket? Mert talán elhajtják maguk mellől az esetleges érdeklődőket, mert "nekem nem 'ilyen' kell". Vagy mert játsszák az önbizalommal teli nőt a hétköznapokban, vagy az utcákon, otthon meg valójában megy a nyafi, hogy "Engem senki sem szeret".

Egyáltalán mit akar egy nő a mai világban?

2019. nov. 3. 16:48
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

Ha jól emlékszem itt nem a láthatatlan lányok és nők nyafiznak, hanem a hozzájuk hasonló fiúk.

2019. nov. 3. 16:51
 13/26 anonim ***** válasza:
85%

Engem észrevesznek. Helyes arc, szolíd smink, szoknyácska, vékony lábak...

És kik? Fogatlanok, agyatlanok, széttetovált dögfejűek, kopaszok, pofátlanok, ápolatlanok.

Aki jól néz ki, tetszünk egymásnak, (többnyire utcán) azt soha az életben nem látom viszont.

2019. nov. 3. 16:58
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

Én férfiként pont máshogy látom. A férfiak észreveszik a nőket és meg is nézik a többséget. Nagyon elhanyagolt, nagyon túlsúlyos nőnek kell ahhoz lenni, hogy ne vizslassák meg a férfiak több soron.

Amit én és más férfi társam is tapasztal az az, hogy a nők jelentős része rá sem bagózik a férfiakra. Mennek A pontból B pontba, többnyire a füles a fülükben és mint a lovak a szemellenzővel mennek előre. De ha nincs füles rajtuk és épp nem a telefonjuk kijelzőjét karcolgatják ezerrel a klaviatúra környékén akkor sem tartanak kontaktot a körülöttük levő világgal. Nem, hogy azt nem látják, hogy a férfiak észreveszik őket vagy sem, hanem azt sem látják, hogy egyáltalán vannak-e férfiak a környezetükben.

Szemezni velük, flörtölni vagy hasonló dolgok szinte lehetetlen. Ezek manapság csak múzeumi, antikváriumi történetekben lelhetők fel.

Sokat gondolkozok ezen, hogy mi lehet ennek az oka, mi vezetett ide. Talán a nők hordják fenn az orrukat, talán annyival magasabban járnak a föld felett, hogy rá sem néznek a férfiakra a maguk női magaslataikból? Vagy a férfiak lehetnek hibásak és nekik vannak olyan elvárásaik amik miatt a nőkben kisebbségi komplexus alakult ki és emiatt mind rossz nőnek érzi magát aminél fogva inkább nem is akar kontaktot a férfiakkal, mert a saját szemében is rossznak látja önmagát?

Valószínűleg ezek is szerepet játszanak ebben és minden bizonnyal még más tényezők is.

2019. nov. 3. 17:10
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azokat a nőket veszem észre, akiknek erős szexuális kisugárzásuk van! Lehet az csúnya, lehet az szép, nem ez a döntő.
2019. nov. 3. 17:22
 16/26 torkosborz ***** válasza:
80%
A 14es-nek nagy igazsága van. Én csak annyival egészíteném ki, hogy ma már nem csak a nők ilyenek, hanema fiuk is, és nem csak a fiatal korosztály, hanem a középkorúak is. Mindenki bele bújva a kaparós-telefonjáb zombiként él. És elmegyünk egymás mellett, nem beszélgetünk. Közöny van, és rengeteg magányos, aki szeretni szeretne, de már nincs kontakt.
2019. nov. 3. 17:23
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

13

Ez is egy tényező és ok lehet amit felvázoltál, vagy amit én felismertem benne férfiként. Sok normális, átlagos srác hiába vesz észre egy nőt és akár még a nő is őt sok esetben nem fog lépni a srác. És megmondom, hogy miért van ez oly gyakran. El sem tudja képzelni a srác, hogy ennél a nőnél lehet esélye, jelen esetben nálad is akár. Lehet, hogy tetszel neki és olyan nőt akar mint te, de az a tapasztalata, hogy az ilyen nőnek nem olyan férfi kell mint ő. Bárhová néz azt látja, hogy valami gyúrós, gazdag, apu kisfia, ügyvéd bojtár, aktuális trendnek megfelelő passzos boka nadrágos srácok járnak ilyen nőkkel.

Innentől kezdve meg ismered a történet további részét. Nem fog megszólítani és nem lesz semmi az egészből. Soha többet nem látod.

A rommá gyúrt dögfejűt és a gátlástalan barmot nem érdeklik ilyen tényezők. Azok odamennek hozzád és bepróbálkoznak. Ha nem jössz össze az sem gond nekik, dugják továbbra is azt akit eddig is.

2019. nov. 3. 17:26
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Lehet azért hallod, mert igaz. És nem tudom, minek jönni állandóan a ronda férfiakkal, mikor a külsőnek köze nincs hozzá, hogy ő mit vár el a nőtől. Csak beszélgetni kell velük, és már ki is derül, hogy milyen elvárások vannak. Ő lehet dagadt, de a nő legyen vékony, ő nem ad magára, ápolatlan, de a nőn egy szőrszál se legyen, ő kinyúlt, kifakult ruhákban jár, de a nő öltözéke legyen csini, neki több foga hiányzik vagy rossz, de a nőnek csakis szabályos, fogpaszta reklámba illő mosolya lehet... És így tovább.
2019. nov. 3. 17:26
 19/26 A kérdező kommentje:

Izgalmas hogy egy két tényleg a kérdésre érkező válasz mellett is megy a frusztrált férfi - nő küzdelem... :)

Tanulságos, köszönöm az eddigieket!

2019. nov. 3. 18:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Azt nem mondhatják, hogy "engem csak a csúnya és/vagy férfiatlan férfiak vesznek észre", mert rosszul hangzana, így kicsit csúsztatnak.
2019. nov. 3. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!