Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több nőtől hallottam már hogy nem veszik észre a férfiak, miért?
Figyelt kérdés
Én férfiként nem tudom elképzelni azt hogy egy nőnek abszolút ne lenne udvarlója stb.2019. nov. 3. 16:09
1/26 anonim válasza:
De van, csak nem akik nekik kellenek.
4/26 Lachesys válasza:
ugyanugy ahogy a pasik nyignak h csak a kover nok allnak velul szoba, arra gondolnak ezek a nok, hogy csak a ronda pasik veszik eszre oket.
5/26 anonim válasza:
Nekem tényleg nem volt udvarolóm, meg semmi. bár én gáz vagyok amúgy is ...:)
6/26 torkosborz válasza:
És erre volna jó az igazi, tiszta társkereső oldal, ahol mindenki, égés nélkül ingyen regisztrálhatna. De sajnos ilyen nincs, mert megölték a tisztességtelen-bűnöző kapitalista zs.d.ók...
7/26 anonim válasza:
Biztos csúnyák. Az megint más kérdés, hogy itteni nők nagy része elhanyagolt, zsímangalica, lenőtt-zsíros hajjal, borostával. de ők magukat top nőnek mondják.
8/26 anonim válasza:
Rövid haj, kis túlsúly, egy számmal nagyobb ruhák, sminktelenség.
Nem flörtölök, nem nyerítek a "vicceiken", nem kelletem magam, nem cseverészek könnyed témákban.
9/26 anonim válasza:
Mert nem úgy öltözködnek, nem úgy viselkednek, nem illegetik maguk, nem vonulnak, nem viháncolnak, nem szemeznek, nem flörtölnek, azaz nem keltenek feltűnést, nem kelletik maguk.
10/26 anonim válasza:
Neked meg hajad sincs hallod :) Ha valaki hetente 1 nap nem frissen mosott hajú, azzal semmi gond nincs, attól még simán jó illatú a haja hogy kezd fényleni a teteje a hosszú hajnak. Sapka alatt hidegben ilyen lesz pillanat alatt, vagy sportolás után. Van aki ettől helyes hogy élő embernek néz ki nem guminőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!