Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a férfiak a legelső szerelmüket sose felejtik el? Mert én úgy hallottam hogy az elsőt nem tudják elfelejteni. Ez igaz lehet?
Gyökérség. Anno kérdeztem páromat, kivel feküdt le először, mutassa meg Facebook-on, percekig merengett erősen gondolkodó fejjel, mire kibökte, hogy egyáltalán nem emlékszik a nevére. (14 éves volt, szóval kb 13 év telt el azóta.)
Persze egy első szex még nem feltétlenül első szerelem, mindenesetre nem igazán az a fajta, aki évekkel ezelőtti emberek emlékéhez ragaszkodna. Egyszer elmondta, ha ő szakít valakivel, akkor annak minden értelemben vége, nem gondol rá, nem beszél vele többet, továbblép.
Párkapcsolatban veszítettem el, és természetesen emlékszem a nevére.
De a másodiknak, és a harmadiknak, és az utána jövőnek is.
1-2 kósza egy éjszakásnál már nem emlékszem a nevekre, de alapjában véve össze tudom szedni az összes nőt, akivel együtt voltam (ok, ehhez az is kell, hogy nem éltem olyan szabados életmódot, 15 alatt marad a számuk).
Pedig nem 13 éve veszítettem el, hanem több mint 20.
De az, hogy nem felejtem el, és az, hogy hányszor gondolok rá teljesen különböző dolog. Például nekem a 2. barátnőm egy igazi szexdémon volt (fantázia, tudás, vágy, minden megvolt benne), rá inkább gondolok, mint akivel elbénáztuk az elsőt, pedig mindkettővel egyforma idei voltam együtt.
Nálam igen. Kapcsolatom még nem volt, de így is emlékszem mindenkire, akibe szerelmes voltam - óvodától kezdve. Hát ha még lett volna... akkor meg főleg.
De mint olvashattuk nem mindenkivel van így.
A nevenem fontos, én sem emlékszem az első szerelmem vezetéknevére.
De a hangjára, szemére, a szájára, a hajára, az érintésére nagyonis, pedig kiskamaszok voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!