Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitenétek? Annyit hozzá tennék, szeretném elfelejteni az apukát de nem tudom.
Szóval tudod hogy nevelő szűlőknel vagyok... Volt egy srac aki szinten itt volt kb fél evig kavargatunk ( csak sex) én nagyon bele szeredtem... Most már ő is tudja
..csak hogy a sajat szulei nem birjak a ciganyokat... Tudod az vagyok..
És itt jön a pláne 3 és fél honapos terhes vagyok... Én úgy látom rajta szeretné... Csak az anyukaja htassara ő azt mondja már hogy n akarja... Adjam orokbe..
A tesojaval hugaval taliztam tegnap Mert odakoltozott hozza... Azt mondta ő is latja rajta hogy nem szerelmes belém,de a gyereket akarna csak az anyuk megkeseritene az eletunket.. Tul anyas és ezert nem akarja a dolgot!! félt, aggodik értem... De ennyi. Én most már lassan egy hete nem alszom kb 20 30 perceket max. Nagyon kivagyok és pánik rohamaim vannak...
" az apa 32" - és hagyja, hogy a szülei beleugassanak a párkapcsolatába?
Kérdező, egy ilyen emberrel a világon semmit nem vesztesz.
akkor miért kell nektek nevelőszülő??
Dolgozol? Lenne miből felnevelni a gyereket?
25 évesen nevelőszülőknél vagy úgy, hogy már dolgozol?
Hamarabb vagy te 15, és a nevelő apádtól van a gyerek, amit a feleség hatására kell elvetetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!