Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokra a nőkre akik azért nem jönnek össze egy férfival mert nincs autója vagy mert még a szüleivel lakik, Lehet mondani hogy prostituáltak?
51:
-nem beszélek két nyelven
-ráadásul nem is indult egyenesen a karrierem (szakot váltottam, ráadásul estin vegeztema másikat)
-és én is robotmunkával kezdtem (irodai asszisztens)
Csak ki akartam ebből mászni és 25 éves koromra ki is másztam, mert úgy gondoltam, tök átlagos emberként tudok talán tanulni és értelmes munkát vállalni, ahol használhatom is az agyam. Most 300 nettót keresek stabilan, úgy, hogy két éve vagyok szakmában (27 vagyok). 30 éves koromra erre már lehetne felvenni hitelt és lehetne saját otthonom akkor is, ha a szüleimnek köszönhetően nem lennék azért ennél előrébb.
Attól, hogy te a boltban, a postán meg a buszon jársz és csak a robotmunkásokat látod, a multik irodaházainak pénzügyi, hr és it osztályainak dolgozi, az általad látogatott boltok géptermeinek üzemeltetői, targoncásai vagy a reklámanyagainak összeállítói, a villanyszerelők, a szabók, még a vendéglátósok közül is sokan, de még egy mezei buszsofőr is keres 300 körül vagy fölött. Direkt említettem olyanokat is, akik nem egyetemen végeztek és olyanokat is, akik sehol nem végeztek, csak megtanultak egy adott technológiát és jó alulról elindultak, tapasztalatot és referenciát gyűjtve. Ha nem vagy egy semmire sem képes hülye és nem válogattál bele úgy, mint egy közalkalmazott tanár, bár ő is felhúzhatja magát magánórákkal, akkor nem értem a nyafit.
51: Én nettó 150-ből max. 10 év alatt valósítanám meg a pénzügyi függetlenséget (csak magamra).
De az autó nem szerepel ebben, viszont megvan az az előnyöm, hogy Pest belvárosában születtem és élek.
Nyilván máshonnan egész más perspektívám lenne.
Nem. Inkabb csak felnöttek es nem gyerekkel akarnak jàrni.
A mamahotelesek pàrja a mamahoteles.
Mindenki a sajat tajekan keressen.
Ha egy mama hoteles jól kitudja elégíteni a csajt,akkor semmi nem számít.
Rengetegszer láttam már ilyet,hogy értelmes egzisztenciát felmutató egyetemista végzettségű lány szuper munkahelyekkel rendelkezve,saját házzal,egy olyannal kötötte le az életét ali soha az életben nem dolgozott még,amit otthon kaptak segélyeket,rokkantnyugdíjakat a szülei abból élnek. A fiatalember meg csak otthon fekszik egész nap, tölti a cigit és számítógépezik közel 30 éves létére. És gyönyörű barátnőt tud felmutatni aki mindent megtesz neki és soha nem csalná meg ezt a derék legényt! A jó farokkal lehet manipulálni a nőket. 80%-ban ez a legfontosabb tényező egy nőnek párkapcsolatban,oké.. tudom,hogy nem vallják be,de egy olyan csávóval minek legyenek aki impotens,vagy nem tudja kielégíteni soha!
Nagyon jól tudom,hogy ti is sok ilyen párkapcsolatot ismertek kedves hozzászólók!
Tehát mamahotel ide,vagy oda. Nem ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!