Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokra a nőkre akik azért nem jönnek össze egy férfival mert nincs autója vagy mert még a szüleivel lakik, Lehet mondani hogy prostituáltak?
Aki az albérleteseket ostobázza, azért gondolkozzon el egy kicsit... Most komolyan, hitel? És azt írjátok hozzá, hogy aki tisztában van az itthoni viszonyokkal az tudja, hogy milyenek az albérlet árak és a fizetések...mégegyszer megismétlem, hitel??? Akkor ti ezzel nem vagytok tisztában, hogy az mit takar?
Azt még hozzáteszem, hogy évekig gyűjtheti bárki a pénzt, meg hitelezhet is, de a pénz csak egyre jobban veszít az értékéből... Nem taglalom ezt tovább.
Szóval lehetne itt vitatkozni, hogy melyik az értelmesebb megoldás órákig, de aki annyira fúj az albérletekre, nézzen kicsit körbe. Igények, ez a meghatározó szempont, ugyanis lehet 35k-ért is találni és efelett határ a csillagos ég. Persze, most lehet jönni Budapesttel, de aki egy kicsit is leleményes, megtalálja a neki megfelelőt árban is, nem beszélve arról, hogy ideiglenesen lehet más opciókhoz is nyúlni.
Tudom, hogy ez az ország egyre élhetetlenebb és igazságtalanabb, de aki ennyire elvan szállva attól, hogy csak itt nem becsülik meg a diplomáját, az próbáljon szerencsét keletebbre, lepukkantabb országban...
Az irigységgel csak a saját problémáitokat próbáljátok kivetíteni másokra, lefogadom, hogy az ide kommentelők többségének is bőven akad családi/eü/stb.. problémája, tehát nem egyedi eset.. és az is lehet, hogy pont az aki az irigység tárgya, pár év múlva alább kerül, mint az irigykedő. Nem állandó semmi sem, és mindig van és lesz aki nálunk jobban/rosszabbul él. Ez van, lehet próbálkozni ellene, megvenni mindenféle önfejlesztő könyvet, meg prédikálni arról, hogy te vagy az életed kovács bla bla bla... De pont ezek azok a hétköznapi elemek mutatják meg, hogy kb. Alig van némi beleszólásod a történtekbe. Nyilván senki se akarja betegnek tudni a szüleit vagy gyerekeit, ahogy nyilván senki se akarta személy szerint, hogy elértéktelenődjenek szakmák vagy épp maga az ember.
Tehát ideje lenne, ha nem egymást próbálnátok meggyőzni, hogy kinek szharabb az élete, ez csak egy online játszótér, senki se fog megsajnálni, és megveregetni a válladat, és nyerni se fogsz vele csak feszültségedet fokozod.
Az embereknek vannak igényei, és hacsak nem első látásra szerelem (tehát nem teljesen elvakult), az figyelembe fogja venni, hogy a randi partnere/kiszemeltje hogyan is folytatja életvitelét. Sőt, ha vki nem hatudik, akkor már az első pár szóváltásból kiderül az, hogy mamahotelben lakik-e az illető vagy sem, tehát még idejük sem lesz egymásba belezúgni (ha ez ugye kizáró ok). Persze, ez áll az adott személyiségtől, hogy van e annyira rugalmas, hogy mégiscsak beleférne e az adott szempont vagy sem.
Mitől olyan baromi nehéz követni az alábbi sémát?
Tanulsz, vizsgázol, munkát szerzel, összegyűjtöd a kauciót, társbérlet, majd a komolyabbra forduló kapcsolatban közös albérlet.
Ja, hogy 70-es IQ-val nehéz... Ilyen ez.
"Akkor így,hogy haladtam volna?"
Hát pont ez az! Több olyan dolog van a leírásodban, amit egyszerűen rosszul csináltál. Én vannak olyan nők, akik ezeket jobban csinálják. Nem akarnak maguk mellé olyan férfit, akinek ennyire más a gondolkodása, a világképe, és ennyire más financiális és életvitelbeli döntéseket hoz.
Én pl. sose maradtam volna olyan munkahelyen, ahol nem térítik az útiköltséget (1. törvény KÖTELEZI a munkáltatót erre 2. nem vagyok olyan madár, hogy azért dolgozzak, hogy fizethessem a munkába járást), vagy olyan összeget pereltem volna ki belőlük emiatt, amiből most is megélnék, pl. vehetnék ingatlant.
És ez csak EGY dolog, amit teljesen máshogy SZOKTAM csinálni. (!!)
A legtöbb cég 50%-ban téréti,térítette max!
Én értelek,de akkoriban nem nagyon lehetett ugrálni! Nem most volt hanem 2008-ban. Pont a válság derekán! Rengeteg embert rúgtak ki! Nekem muszáj volt alázatosnak lenni!
Ha minden jól megy januártol Hollandiában leszek csoportvezetö és jön ki a család is.
De a kérdező gondjára kicsit visszatérve!
Ha van lehetőséged, akkor te is menj ki külföldre! Egy kis pénzt összetudsz szedni!
Én és a faterom pl majd 1 milka fizut kapunk 1 adott hónapra.. szállás ingyenes!
Nyílván nem akarok örökké kint maradni,de ha 1 évig (12 hónapig) kint leszek kb 12 milkát megtudunk a faterommal keresni.
Kérdezö,ha te egyedül mennél ki,akkor is megtudsz keresni 1 év alatt 6 milkát! De lehet,hogy többet! Azért az már nem rossz!
35: Sok szerencsét kívánok!
Mi a munka?
A tesóm lesz végülis a főnököm... :D
Spotter leszek egy építő csspatnál!
Üzemcsarnoki munka!
36-os!
Egyébként nagyon szépen köszönöm a jó kívánságot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!