Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokra a nőkre akik azért nem jönnek össze egy férfival mert nincs autója vagy mert még a szüleivel lakik, Lehet mondani hogy prostituáltak?
Ne bohóckodjunk már tényleg,és főleg ne oloskodjunk!
Csak elmondsnám,hogy durvára nem könnyű az élet,és az se vagánykodjon nekem olyan adatokkal,hogy a 20,25 évedek majd rögtön egyedül tudnak fizetni albérletet!A fizetésük pont elég lenne rá embet mit beszélsz! És akkor 30 napon keresztül mit eszel,meg a számlák stb!
Senki ne gondolja azt,hogy azért mert tanulsz sokkal de sokkal több pénzed lesz mint az átlagnak! Nekem diplomám van de itt Magyarországon xart sem keresek vele! Jaa.. és elmondamám,hogy az egyik párommal anno próbáltuk az albérletet... mind a ketten dolgoztunk,nem buliztunk nem szórtuk a pénzt! Hónap végére már igen szűkös volt a pénztárca!És néha ebből kerekedhetnek viták is!
Rengeteg sapkám van.. megeszem mind egytől egyig ha nekem valaki azt mondja,hogy egy mai fiatal egyedül meg tud élni albérletben támogatások nélkül! Mert ha külön is laksz és közben apuci,anyuci küld neked mindig jaaa hát úgy könnyű!
Aki nem keres egyedülállóként milliót vagy milliókat egy adott hónapban annak a fiatalnak itt hazai bérezés mellett soha nem lesz háza! Soha!
3 dolog szokott történni!
1.A férfi a nő házába költözik
2.A nő a ffihez költözik a több generációs házba ahol a szülők nem zavarnak senkit!
3.Albérlet közösen ahol elfolyik a pénz!
Egyébként megsúgom,hogy sok 40-es 50-es ffi a szüleivel él,mert az élet úgy hozta! Segíteni kell mert betegek stb.
Nem prostituáltak, csak szabad emberek.
Mindenkinek jogában áll eldönteni, kivel akar összejönni és kivel nem. Még megindokolni sem kötelező.
És akárhogy nézem érthető, hogy nem akarnak olyannal összejönni akivel nem haladnának előre az életben. Évek óta nincs csajom, de ettől még nem jövök össze számomra nem vonzó kövér, rusnya lényekkel. De ugyanúgy nem érezném jól magam olyan valakivel aki nem szeret kirándulni, kimozdulni.
"külön bejárat van egy másik oldalról!"
Akkor nem laktok együtt, hahó.:)
Nem a helyrajzi számot kérdezték.:)
17: Ezzel az egész gondolatmenettel az a probléma - a kérdéssel is -, hogy olyan, mintha a társtalálást egy katalógusból választással összetévesztenétek.
Pedig előbb van a társválasztás és utána derülnek ki ezek a körülmények. És nem fogod 2 kedvezőtlen adat miatt levakarni magadról a szerelmedet, akivel egyébként megéled, amit egy társban kerestél.
Ha pedig tényleg annyira más az életvitele, hogy gondot okoz az a 2 adat - mert annak az itt felsorolt negatív hozadékai is valóban megvannak -akkor úgysem fogtok passzolni, és a kérdés nem kérdés.
Irta itt valaki a hitelt,hogy sokkal jobban jár az ember ha azt törleszti!
Én azt mondom,hogy aki ezt írta,továbbra sincs tisztában az éket és a pénz dolgaival!
Ha egy falusi legolcsóbb egyszerű házat nézünk az is min 5 milka.. városon 1 szobás panellakás 8-9 milkánál kezdődik!
Szerinted 150.000-es meg 180.000-es fizetésre adnak milliós hitelt?
Még 250.000-re se!
Akkor mi ilyenkor a sztori?
Ha már ilyen sok okoska van akkor leírom összefoglalva az életemet!
Amikor leérettségiztem muszáj volt valamilyen bizonyítványt szereznem utána minél gyorsabban mert a szüleim már rég óta betegeskedtek. Előtte se voltunk gazdagok vidéken ahol az ember bejárt melózni az 50 km-es távolságú megyeszékhelyre,semmilyen utiköltség támogatést nem adtak.
Nejem ilyen,hogy jogsi meg márkés ruhák kutya füle istennyila sose volt. 20 éves koromtól vagyonörködtem egy telephelyen xar pénzért. Amit kaptam az is kevés volt. Nem mondom,hogy nem volt minden nap kenyér az asztalon,de a luxus az sose volt. Állandóan fáradt vagyok a felborult életvitelem miatt.. amig más fiatal bulizott hétvégenként én a munkahelyen csekkoltam ha esett ha fújt!
Akkor így,hogy haladtam volna?
Könnyen beszél az akinek megadtak mindig mindent és eleve gazdag családba született,és nem idősek már a szülei!
Ez a 49%os minden kerdes alatt ugyanezt sirja.
Rohadtul nem toltak a pcssm ala semmit megis tobbet ertem el mint a "ferfi" aki egy egyszobas alberletet se kepes fizetni. Tisztaban vagyok az arakkal, fizetesekkel, es hogy mennyire tobb lehetosege van egy ferfinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!