Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azokra a nőkre akik azért nem jönnek össze egy férfival mert nincs autója vagy mert még a szüleivel lakik, Lehet mondani hogy prostituáltak?
Ezek nem prostik. Gold diggerek. Ennyi.
De egy 30 eves ferfitol azert szerintem elvarhato az, hogy ne a szuleivel eljen, elvegre en 30 evesen pl mar gyerekeket szeretnek, de nem szulnek olyannak aki meg a szuleivel el ennyi idosen/ nekem van alberletem vagy lakasom es kvazi en rakom ala...a ferfinek a szememben biztonsagot kell adnia, ovni, vedelmezni , egy ferfi a legtobb esetben 100-150 el tobbet keres mint egy no...
persze a penz, auto meg ezek nem mindenki teheti meg de ez megint olyan dolog, annak se szulnek akivel a kettonk keresete nem eleg felnevelni a gyereket.
Szoval nem mindegy a ferfi kora. 30-40 evesen rohadtul kizaro ok amit kerdezel, a gyerekvallalas miatt-alatta nem.
Nem.
Azonban megfontolt,igényes,tudja mit akar.
Többet vár el az életben,amit sok kisfiúról nem mondhatunk el.
Inkább aranyásók.
Bár, szerintem mindig jó, ha össze lehet költözni belátható időn belül, és nem szülőknél. De nem baj, ha valaki szingliként még a szüleivel lakik.
Később is csak azért lesz, mert anyós, após gyakran beleszól dolgokba, és tönkreteszi a kapcsolatot.
Nem.
Egy harmincéves nőt nem ítélek el ha nem jön össze egy olyan pasival aki az anyjával él. Szerintem ez inkább a pasas hibája, mert életképtelen. Ahogy a kérdező leprostituáltozta a nőket szerintem bunkóság.
Már nem azért de egy több generációs emeletes rengeteg szobás házban nem ellehet férni egy idős anyukával?
Én 34 vagyok,én egy ilyen nagy házban lakok és elfér a muterom is. Elköltözni minek költözzek? Itt van tőlem nem messze a munkahelyem! Ha éjszaka a házrészlegemben 30 nővel buliznék az se tünne fel,mert külön bejárat van egy másik oldalról! Szerintem aki a szüleivel él azt sem úgy kell elképzelni,hogy együtt egy kisszobában!
Egyébként rengetegen laknak a szülőkkel.. főleg ha valamelyiket ápolni kell!
8.
És ez kinek a hibája?
Tudod TANULNI kellett volna,fejlesztenie magát,és normális szakmája lenne jah és multinál kell dolgozni,több nyelven beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!