Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél ezek a kérdések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél ezek a kérdések miért fontosak egy pasinak, hogy mindig mindegyik megkérdezi?

Figyelt kérdés

Kérlek indokold is meg a válaszod :) számodra a válasz mit jelent ha jelent valamit? Miért érzed fontosnak a kérdést?

1. Mióta vagy egyedül?

2. Mi a munkád?

3. Mi a hobbid?

4. Hol laksz? (sokan utcára pontosan akarják tudni)

5. Milyen az ideálod?

Köszönöm :)

2019. nov. 1. 06:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

"Nekem az a bajom ezekkel j ha nem akarok valaszolni mert pl aznap mar kb 20x leirtam"

Nem mondta senki, hogy ennyi pasival kötelező ismerkedni. Ha pedig ennyivel ismerkedsz egyszerre, akkor vállald is a következményeket, hogy mindegyik ugyanúgy kezdi, hisz valahol el kell kezdeni!

"Pl nincs hobbim"

Akkor milyen közös programotok lesz? Vagy azért leírod, hogy miket szeretsz, nem? Pl. szeretsz filmezni, vagy a természetben lenni.

"Nincs idealom."

KAMU! Biztos nem jönnél össze egy 150 kg-s elhízott, munkanélküli roma személlyel. Na látod, akkor máris van egy ideálod.

"Eddig minden parommal egy erdekes es nem sablonos beszelgetes vezetett ahhoz h par legyunk. Nem sablon kerdesek."

Akkor ők mivel indítottak? Mivel szűrték le, hogy nekik te kellesz éppen?

A beszélgetés oda-vissza működik, két fél szükséges, eszmecsere. Neked is kutya kötelességed magad odatenni. És te miért nem kérdezel? Vagy miket kérdezgetsz?

2019. nov. 1. 18:49
 22/25 anonim ***** válasza:
67%

"aznap már 20x leírtam"

Ha úgyis tudod, hogy ezeket a kérdéseket teszik fel, akkor miért nem írod ki az adatlapodra? (feltételezem, netes ismerkedésről van szó, ha már írást emlegetsz.) A munkád, hobbid, ideálod pont olyasmi, aminek onnan ki kellene derülni, lakhelynek szintén, ha nem is utca pontossággal. Hidd el, mindenki utálja a töküres "nem tudok ide mit írni, írj és megismersz", meg "jól csak a szívével lát az ember és egyéb kedvenc idézeteim" adatapokat.

2019. nov. 1. 23:23
 23/25 A kérdező kommentje:

A 20 az csak egy szam ... Azt akartam erekeltetni h minden beszelgeses alaklamaval belefutok.

Amugy felmesz egy akarmilyen tarskeresore munkaidoban olyan 8-11 kozott es tuti lesz 20 levelchatflort...

Persze h leirom de spec az olvasas nem hobbi az szerintem pl a belyeggyujtes vagy modelezes ilyesmi. Leirom h tulkep sokmindent szeretek csinalni: varrni kezimunkazni olvasni menni ideoda befozni etc... De egyik sem hobbi viszont ertelmes elfoglaltsag. Ma es tegnap jellmezt varrtam a mondovonra...

Ideal az ha valaki csak a szoke 170-175 magas 65kg c mello kekszemu lannyal jon ossze es egy barnat mar eszre se vesz.

Nalam nincs ilyen, egeszseges keretek kozott mozgok mar ha a kulsot nezem.

Pl utaltam a voros pasikat megis 3 evig a parom volt egy mert a szemelyisege levett a labamrol.

Alatalaban olyan temat keresek ami mem politika vagy vallas es de nem konkret kerdest teszek fel hanem olyat ami kifejtos, ne rendezze le 2 szoban. Majd reflektalok ra es megprobalom kivesezni az adott temat es valtas atadom a masiknak a szot. Ez igy leirva hulyen hangzik de valahogy igy. A latasmodja erdekel mirol mit gondol. Az nem h a kek a ledvenc szine.

De regebben jatszottam olyan h napi 5 kerdest tehet fel valaszolok makd en kerdezek 5ot

Ki van toltva az adatlapom full, lakhely keruletre, erdeklodesi kor, szexualitas, szabadido, ideal, szabad szavas leiras, etc...

Szerinted elolvassa az aki utana megkerdi ezeket ? 😂

2019. nov. 2. 14:50
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem az 1, 5 teljesen érdektelen, a 4 módjával.

De mit szoktál te kérdezni, ha meg akarsz ismerni egy embert?

2019. nov. 3. 23:00
 25/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezőnek valahol igaza van. Mármint ismerkedés szempontjából igen is fontosak ezek az alap kérdések. Másképp igen csak nehéz közös pontokat találni. De ezeket a kérdéseket nem jó egymás után bedobálni mint ha kihallgatás lenne. Viszont nem szabad elhanyagolni azt sem, hogy különböző témákat kibeszélve jobban megismerjük a másik személyiségét.
2019. nov. 4. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!