Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél ezek a kérdések miért fontosak egy pasinak, hogy mindig mindegyik megkérdezi?
Kérlek indokold is meg a válaszod :) számodra a válasz mit jelent ha jelent valamit? Miért érzed fontosnak a kérdést?
1. Mióta vagy egyedül?
2. Mi a munkád?
3. Mi a hobbid?
4. Hol laksz? (sokan utcára pontosan akarják tudni)
5. Milyen az ideálod?
Köszönöm :)
Én speciel soha nem kérdezem meg ezeket ...
Szóval nem minden nő ilyen.
Ellenben érdekel hogy miért KELL rá válaszolnom ha nem tartom értelmes kérdésnek.
Nőj fel agyilag, kislány. Ezek ALAP kérdések.
Nehogy bajod származék már abból, hogy elmondod, hogy mit szeretsz a szabadidődben csinálni?!
Tudod, szükséges a közös pont, hogy működjön egy kapcsolat.
Munka is alap, vagy talán szégyelled, hogy mivel foglalkozol?
És a neved nem szokták megkérdezni? Azt kiadni nem túl intim?
Szerintem te ne randizz! Nagyon nem vagy készen rá, mások idejét csak rabolod.
Az 1,2,4,5-ot a parom nem is kerdezte tolem. ;)
Szerintem nem minden pasi kerdezi, de egyebkent ezek felvezeto kerdesek. Nyilvan relevans kerdeseket tesznek fel neked hogy egy beszelgetes kialakuljon. Szerintem ez tok logikus.
Neznel is nagyot ha valami atomreaktoros kerdest kapnal... :D
Egyebkent sosem gondolkodsz? ;)
Meg akarnak ismerni, egy idegennel nem olyan egyszerű ismerkedni, te hogyan kezdeményezel, miről próbálsz beszélgetni?
Ezek a kérdések segitenek közös pontot találni, ami után van miről beszélni, bár azt eleve kétlem, hogy minden férfi az összes felsorolt kérdéssel nyit, inkább csak ezek is előfordulnak.
Csak egy Kiegészítés: Gondolom te sokkal izgalmasabb és más fajta kérdéseket teszel föl…Vagy nem? Gondolom Tehat sejted, hogy te más vagy mint az átlag… Aki pedig más mint az átlag az nem tesz fel ilyen kerdeseket...
tehat 2 eset lehetseges:
Vagy játszod a hülyét, vagy tényleg nem vagy erre még érett...
Hàt nem mindegy hogy munkakerülö vagy diakmelos vki vagy karriert epit, közel lakik e vagy buszozos taxis lesz e a kapcsolat, havonta cserelgeted e a pasikat, es a punkok jönnek e be esetleg.
Kb igy lehet kepet kapni kivel ismerkedik az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!