Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél ezek a kérdések...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél ezek a kérdések miért fontosak egy pasinak, hogy mindig mindegyik megkérdezi?

Figyelt kérdés

Kérlek indokold is meg a válaszod :) számodra a válasz mit jelent ha jelent valamit? Miért érzed fontosnak a kérdést?

1. Mióta vagy egyedül?

2. Mi a munkád?

3. Mi a hobbid?

4. Hol laksz? (sokan utcára pontosan akarják tudni)

5. Milyen az ideálod?

Köszönöm :)

2019. nov. 1. 06:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
30%

1. Csak akkor kérdezem meg, ha ezt felteszik nekem. Érdekes, hogy eddig majdnem minden nő megkérdezte. 😅

2. Szerintem ezek alapok. Oda-vissza. Nekem semmilyen munka nem derogál ha tisztességes! Sőt, nagyon tudom respektálni, ha a másik mondjuk eü/oktatás/szociális szférában dolgozik. :)

3. Ez meg "még alapabb" :)

4. Tinderen ha nincs a leírásban feltüntetve, akkor rákérdezek, hogy mondjuk az 50 km az mit takar kb.? (Nem, nem utcára érdekel először) Mert ugye ott rádiusz van. (Nekem ki van írva)

5. Ugyanaz mint egyes! Érdekes, hogy eddig több hölgy tette fel ezt a kérdést, mint aki nem. 😄

41 vagyok és 30-42-ig nézelődöm. :)

2019. nov. 1. 08:13
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
A kérdésed alapján tőled valóban inkább azt kellene megkérdezni, hogy melyik osztályba jársz.
2019. nov. 1. 08:14
 13/25 anonim ***** válasza:
95%
Alap kérdések, lehet sablonosnak, elcsépeltnek tűnnek, de az ilyeneket én is szeretem megkérdezni. Az ember azért kérdezi, hogy kialakuljon egyfajta kép a másikról, érdeklődési kör, stb, máshogyan nem tudom miképpen lehetne megtudni ezeket rövid idő alatt. Ezek fontos dolgok szerintem.
2019. nov. 1. 08:32
 14/25 anonim ***** válasza:
96%
Miért, mit kérdezzenek, hogy hányas a cipőméreted, vagy hogy milyen sampont használsz? Szerintem ezek furább kérdések és ismerkedés szempontjából kevéssé relevánsak
2019. nov. 1. 08:32
 15/25 anonim ***** válasza:
16%

Nálam az első helyett ez szokott lenni, amit megkérdezek:

Tudsz-e ténylegesen, érzelmileg, fizikálisan egyedül lenni huzamosabb ideig, qrópajtit, egyéjszakást kizárva, vagy képtelen vagy ilyesmire?

Ne félj, sok esetben nem tetezik nekik a kérdés. Akkor tudom, hogy ismét egy szajha került az utamba. 😁

A többi kérdés kifejezetten ismerkedési. Mi van vele? Valahogy el kell kezdeni a beszélgetést. 31F

2019. nov. 1. 08:39
 16/25 anonim ***** válasza:
6%
Ja, mert a nők nem turkálnak már első alkalomkor a zsebedben, mit dolgozol, van e autó, lakás, sok haver, bulik, külföldi nyaralások...
2019. nov. 1. 09:29
 17/25 anonim ***** válasza:
24%

1. Soha nem szoktam megkérdezni. Nem akarok esetleg régi sebeket feltépni vagy nosztalgiába taszítani.

2. Több szempontból is érdekel. Van-e közös pont a munkánkban? Kiderülhet belőle mennyire elhivatott és kitartó. Vagy lehet váló ok is. "Hát tudod most a Boxba vagyok pincér csaj mer tök jó kis bulikák vannak ott" ez teljesen komolytalan számomra és itt szoktam elkezdeni a randi megszakítást. "Egy multinál vagyok xy manager napi 6-7 napot dolgozok 10 órákat mert vezető leszek egyszer ha mind a ketten belepusztulunk is" Itt max csak másod hegedűs lehetnék a munkája után.

3. Hobbi az egyértelmű. Keresem a közös témákat.

4. Nem szoktam megkérdezni majd ő elmondja ha akarja.

5. Inkább kiderítem abból amit elmond de soha nem kérdeznék rá.

2019. nov. 1. 09:52
 18/25 anonim ***** válasza:
45%
#15 nem tudom, nekem a kérdésed alapján egy alpári parasztnak jönnél le. Ha ezt feltettem volna a mostani barátnőmnek, akkor most nem lenne a barátnőm, ezt borítékolhatom.
2019. nov. 1. 10:16
 19/25 anonim ***** válasza:
31%

Ezekre nem úgy szoktam kitérni, hogy élesben rákérdezek, bár néha igen. De ha utalgatások után ezekre nem válaszol, akkor ilyen érzéseim vannak:

"Mióta vagy egyedül?"

Ha nem akar róla beszélni, akkor egyáltalán egyedül van? Velem ismerkedett egyszer egy nő és 1 hét után mondta meg, hogy férje van -.-

Vagy vajon túltette magát az előző kapcsolaton, vagy esélye sem volt még olyan rövid idő alatt.

Esetleg megállás nélkül szexpartnerei vannak azóta? Akkor vagy jó sok lehet, vagy egyáltalán nem akar őszinte lenni velem stb.

"Mi a munkád?"

Ha erre nem válaszol, akkor ilyesmi jut az eszembe, hogy nagyon nem érzi jól magát a bőrében és szégyenli amit csinál. Sőt talán még terve sincs az életben, mert akkor legalább annyit mondana, hogy ez meg az van, de vannak céljaim. És már ez is elég lenne.. jobb mintha semmit nem mond.

Vagy egyáltalán dolgozott valaha életében. Találkoztam már sok fura nővel. 30évesen az apjával él és azóta is az apja tartja el stb...

"Mi a hobbid?"

Ki az az ember aki nem szívesen beszél a saját hobbijárol? Szerinted ez mire tud utalni? Szerintem nem sok jóra.

"Hol laksz?"

Ha nem válaszol akkor mindig arra gondolok, hogy valami alja putriban, vagy nem is az országban, olyan messze..

"Milyen az ideálod?"

Ezt igazából nem kérdeztem még soha, max olyat, hogy én bejövök-e neki külsőre. Ez ennek a burkolt változata. Nyilván érdekel, mert mindenki tisztában van vele, ha két ember nem tetszik egymásnak abból nem lesz kapcsolat.

Az én fejemben ilyenek járnak. Remélem segítettem.

2019. nov. 1. 14:27
 20/25 A kérdező kommentje:

Nekem az a bajom ezekkel j ha nem akarok valaszolni mert pl aznap mar kb 20x leirtam akkor egybol kamus vagyok de az nem jut eszukbe h nem csak ok kerdezik meg...

Az a masik h kotelezonek tuntetik fel a valaszt. Ezt nem szeretem. Ne hogy mar barmi is az legyen elso blikre.

Amigy meg mindig nem kaptam valaszt arra nezve hogy mi en mas ha az elso kerdesre az alabbi valaszokat adom : 2het, 2 honap, 2 ev?

Pl nincs hobbim, viszont mindig van mivel elfoglalnom magam ami ertelmes.

A munka nem publikus errol nem igazan beszelhetek. Es behatarolni sem egyszeru.

Ha azt irom Budapest akkor jon h melyik kerulet ha azt megmondom akkor melyik utca ... Nem eleg a kerulet ?

Bpn belul azert nincsenek mngy tavolsagok,

Nincs idealom. Eddig egyik parom sem volt hasonlo a tobbihez. Fogjon meg valami benne.

Eddig minden parommal egy erdekes es nem sablonos beszelgetes vezetett ahhoz h par legyunk. Nem sablon kerdesek.

Amugy eloben is ugyan ez van nem csak neten. Eloben is ezeket kerdezgetik es ha megadom a valaszt akkor kn ennyi a beszelgetesnek mert megakad nincs tobb temajuk... Vagy tolem varjak a csodat. De komolyan magamnak udvaroljak ? Magammal flortoljek ? Magamnak bokoljak ?

Es a pasi ????

2019. nov. 1. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!