Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkednek így a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így a férfiak?

Figyelt kérdés

Volt egy kapcsolatom, aminek véget vetettem, mert az illető folyamatosan kritizált és betelt a pohár.

Folyton a hibát látta bennem, hol a popsimon narancsbőr (O: ??) hol a tartásomat kritizálta, a "komolytalanságom" nem volt neki szimpatikus, lekövérezett stb.

50kg 165cm vagyok, ruhaméretem XS, mellméret 75C -- Nem gondolom, hogy kövér lennék.

Mindent megtettem neki, vásároltam, főztem, mostam rá, szexben nem volt SEMMI tabu... napi 2x elment velem.... tényleg ennél többet ki tud adni??

Majd regisztráltam egy társkereső oldalra.

Chat férfiakkal... következők jönnek:

"Szia! Te kit keresel? Nekem elegem van a nőkből, akiknek fizetni kell."

"Küldesz képeket? Uhhhh őszülsz" (?????)

"Randizzunk. Nálad vagy nálam? Bort hozol?"

Másik: megbeszéljük a randit, fél órával előtte ír, bocsi de nem fogok oda érni. Bye.

2019. okt. 29. 18:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%

Nem a megfelelő embert választottad magad mellé.

A társkeresőkről csak annyit, hogy én egy oldalon vagyok fent, de azon is poénból, és max chat-elni, semmi komolyra nem várok, az összes barátnőmet idáig élőbe ismertem meg.

2019. okt. 29. 18:58
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, de akaratlanul is eszembe jutott egy vicc:

"Ti nők azt mondjátok, hogy minden férfi egy forma, akkor miért válogattok?"

Hidd el, hogy egyik nemnek sem egyszerű párt találni, mert sok a beképzelt és uralkodni vágyó ember.

16 eves koromban volt egy barátnőm, aki folyamatosan manipulált, keverte a sząrt és folyamatosan leakart beszélni arról, hogy tovább menjek egyetemre. 3 hónap után kidobtam és megfogadtam, hogy a következő barátnőmbe több értelem lesz és nem lesz manipulatív hisztis picsą.

4 vet kellett várnom, amikor úgy sikerült meghódítani a lány szívét, hogy nem nyomultam semennyire. Ennek már több, mint 10 éve és már házasok vagyunk, közös lakással, és egyelőre egy gyerekkel.

2019. okt. 29. 19:03
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

Nehezen hihető sztori. Az exed egy pöc5 volt, de hogy társkeresőn csak ilyenekkek találkozol, azt nem hiszem el.

Igaz, hogy a nők bizonyos pasikra gerjedni szoktak, és mivel van választék, ők el is szállnak, aztán a kákán is a csomót keresik. Próbálkozz más fajta férfiakkal is...

2019. okt. 29. 19:07
 14/24 anonim ***** válasza:
72%
Ez a te verziód.Egyetlen pozitív tulajdonságát sem említed a párodnak illetve egyetlen negatív tulajdonságodat sem saját részről.Értékelhetetlen a sutorid fogalmunk sincs milyen emberek vagytok és arrol sem hogy miért piszkált téged vagy piszkált e egyáltalán...Jó éjt.
2019. okt. 29. 19:12
 15/24 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
87%
Ti csajok hogyan vagytok képesek magatoknak összeszedni ilyen félkegyelmű idiótákat, akik ilyen szinten szarba se néznek titeket?
2019. okt. 29. 19:19
 16/24 anonim ***** válasza:
75%
Hogy miért? Mert hagyod. Egy percig nem maradnék olyan pasi mellett, aki sportot űz a kritizálásból, ezzel szemben te ingyen cseléd és rekreációs menedzser voltál egy személyben a semmiért. Ha nem várod el a tiszteletet, nem is fognak tisztelni.
2019. okt. 29. 19:22
 17/24 anonim ***** válasza:
75%

Ohhh,nincs is jobb egy narancsbőrős popsinál,azt mindig kell masszírozni... 😉

Ismerkedünk?

2019. okt. 29. 19:23
 18/24 anonim ***** válasza:
24%

Bunkókkal akadtál össze sajnos,pedig szerencsések,hogy ilyen nő egyáltalán szóba állt velük!

Ne add fel,hidd el,hogy vannak normális férfiak is!

F

2019. okt. 29. 19:37
 19/24 anonim ***** válasza:
28%
Szarul választottál ennyi, sok férfi annak is örülne ha a tizedét megkapná annak amit most ide leírtál nekünk h megtetted. Iszonyat nagy barom lehetett az az ember, de hát tudjuk h az ember általában nem értékeli amilye van maximum miután elveszíti azt. De nyugodj meg nők terén is rengeteg ilyen van akiknek semmi nem elég és miután leépítették és lehúzták a palikat megalázzák és eldobják őket.
2019. okt. 29. 19:37
 20/24 anonim ***** válasza:
61%

Nehéz dolog normális párt találni mindkét oldalon. A férfiak nem viselkednek így, csak az idióta, akit kifogtál. A társkeresőkön pedig ezek szerint elég katasztrófa a helyzet. :)

Keresgélj még, ne add fel! Ha esetleg budapesti vagy, a miitt.hu megérhet egy próbát. Ha pesti lennék, kipróbálnám. Valahol egyszer láttam társkereső túrákat, az is jó módja lehet szerintem.

Hidd el, mi férfiak sem vagyunk sokkal jobb helyzetben. :)

2019. okt. 29. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!