Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ha a férfiak így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a férfiak így viselkednek netes társkeresés alatt?

Figyelt kérdés
Nem várom el hogy valaki egész nap nekem írjon, de ha már valaki ír, ne egy fél óra hosszákat várasson egy válasszal illetve ha dolga van köszönjön el, írja meg hogy dolga akadt.
2019. febr. 6. 19:41
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%
Mi vagy te? Királyi fenség, hogy most és azonnal?? A másik 5-6 nőnek akkor hogy tudna az ember válaszolni, ha csak egyel foglalkozik állandóan az ember??
2019. febr. 6. 19:46
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Közölted ezt a férfival is?
2019. febr. 6. 19:46
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem közöltem.
2019. febr. 6. 19:47
 4/25 anonim ***** válasza:
82%
Nos, amennyiben ezt vele közölnéd úgy lehetséges, hogy megoldódna a problémád.
2019. febr. 6. 19:53
 5/25 anonim ***** válasza:
17%
Nők nagy része az pont így viselkedik, szóval előbb ezt a társaidnak kéne elmagyarázni. Napközben nyilván nem lehet naprakésznek lenni, max hétvégén ezt megértem. De ha már este is ugyanezt csinálja, akkor jobb ha leépíted, mert nem vesz komolyan.
2019. febr. 6. 19:55
 6/25 anonim ***** válasza:
81%
Amíg nem volt meg az első személyes találkozás, addig ezek komolytalan ismerkedések, ergo nincs is semmilyen bejelentési kötelezettsége feléd, hogy ír vagy nem ír, miért nem ír, vagy miért csak fél óra múlva ír. Ahogy előttem is írták, lehet 10-20 lánnyal is "beszélget" egyszerre.
2019. febr. 6. 19:55
 7/25 anonim ***** válasza:
14%
Hogy érted hogy nem ír? Ültök egymassal szemben, ennek ellenére írásban kommunikáltok? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
2019. febr. 6. 20:48
 8/25 A kérdező kommentje:
Értem én hogy nem komoly meg nem is nekem írnak egész nap, de este ha alig írnak vissza választ is hogy lehet a másikat megismerni valamennyire?
2019. febr. 6. 21:07
 9/25 anonim ***** válasza:
82%
Engem napokat várat némelyik nő, aztán vagy visszaír, vagy látom, hogy már nincs ilyen felhasználó.
2019. febr. 6. 21:07
 10/25 A kérdező kommentje:
Hozzátenném hogy akikkel én beszéltem felvettek Facebookon ismerősnek.
2019. febr. 6. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!