Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális ha a férfiak így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a férfiak így viselkednek netes társkeresés alatt?

Figyelt kérdés
Nem várom el hogy valaki egész nap nekem írjon, de ha már valaki ír, ne egy fél óra hosszákat várasson egy válasszal illetve ha dolga van köszönjön el, írja meg hogy dolga akadt.
2019. febr. 6. 19:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

"de ha már valaki ír, ne egy fél óra hosszákat várasson egy válasszal" - Fél órákat várat? Ó, te jóságos ég, mit képzel, hogy még a munkát sem szakítja félbe, meg azt sem közli, hogy épp milyet szart a WC-n, hallatlan...

Drága, felnőtt ember normális esetben nincs hozzánőve az internethez, hagyd levegőhöz jutni a másik embert, lehet, hogy volt 5 perce benézni, aztán már ment is más dolgára, majd válaszol, ha megint tud. Nő vagyok, de ha egy férfi viselkedik velem ilyen türelmetlenül, azt nagyon rövid időn belül lekoptatom.

2019. febr. 6. 21:37
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
"De ha már este is ugyanezt csinálja, akkor jobb ha leépíted, mert nem vesz komolyan." - És aki éjszaka dolgozik, vagy több műszakban? Van, ahol éjjel sem áll meg az élet.
2019. febr. 6. 21:39
 13/25 anonim ***** válasza:
32%
Ha feloraig-par oraig nem ír vissza, az még oké, lehet, hogy dolgozik épp, egyéb dolga akadt, mással is beszél stb. De ha napokig meg hetekig nem válaszol, akkor az már felejtős. Ilyen esetben vagy kapcsolatban van, csak titkolja, vagy abszolút nem érdekled, nem vesz komolyan.
2019. febr. 6. 22:09
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Ismerkedés, nem kapcsolat. Akkor ír, amikor akar. A cset meg egy ilyen műfaj.
2019. febr. 6. 22:29
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

Tudod miért írja ki a messenger, hogy látta, meg, hogy éppen ír?

Hogy véletlenül se csinálj közben mást, csak azt az egy applikációt nézd megállás nélkül. Erre lettél nevelve, csak még nem bégetsz.

Kommunikáljatok e-mailben, és akkor ismerkedés közben lehet életed is.

2019. febr. 6. 22:37
 16/25 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem normális.A férjemmel társkeresőn jöttünk össze, volt hogy 2-3 óra néha fél nap is eltelt két levélváltás között.Felnőtt emberek voltunk, tudtuk hogy a másik is dolgozik,bevásárol, postára megy vagy épp otthon takarít.Ha jött válasz visszaírtam mikor észrevettem.Soha nem volt közöttünk ilyen miatt rossz érzés.
2019. febr. 6. 22:49
 17/25 Clay Morrow ***** válasza:
45%
Ja hogy ezt nő kérdi? Érdekes...
2019. febr. 6. 22:53
 18/25 anonim ***** válasza:
25%
Őszintén, nem tudom ki gondolja úgy, hogy aki napokig meg hetekig nem ír vissza, azt az embert ő érdekli egyáltalán. Csak mert lehúzták a válaszom. Hát, lehet várni a semmit, csak nem érdemes. Tapasztalat :)
2019. febr. 6. 23:07
 19/25 anonim ***** válasza:
42%

1: Elárulná valaki, hogy az #5-ös válaszoló miért lett lepontozva? Tényleg így viselkedik a nők többsége. Egy csomó haverom tinderezik és azt mondták, hogy majdnem minden nő ekkora késésekkel válaszol. Engem facebookon szoktak bejelölni és nálam is ilyen a többség, egy részük pedig napokra eltűnik. Utána pedig csodálkoznak, ha én nem válaszolok...

2: A környezetemben lévő lányok egy része is panaszkodott már erre. Amikor megmutatták, hogy milyen pasik válaszolnak nekik ritkán, majdnem elröhögtem magam. Náluk mérföldebbel jobb férfiakról volt szó, akikre egy csomó másik lány is csorgatta a nyálát. És ezek a nők nem voltak képesek felfogni, hogy csak talonban vannak tartva... Még akkor sem esett le többségüknek, amikor elvitték őket 1-1 menetre, aztán többet nem írtak nekik.

3: Egy csomó férfi válaszolna fél másodperc alatt minden kérdésedre dalolva, csak ők nem néznek ki elég jól, plusz papucsnak vannak tartva.

2019. febr. 7. 02:11
 20/25 anonim ***** válasza:
23%
Utolsó: a férfiaknak se tűnik fel, hogy náluk merfoldekkel jobb nőknek írogatnak és ezért nem kapnak választ. Tudod, aki bőven válogathat, az nem fog leállni ronda férfival. De nem nehéz kitalálni, mondjuk fotók alapján, hogy melyik ez a nőtípus, de nektek mégse megy. Egyszerűbb gyk-n hiszteriazni, hogy jaj, ezek a szemét felszínes nők, egy se bír visszaírni stb stb
2019. febr. 7. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!