Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a férfiak így viselkednek netes társkeresés alatt?
"de ha már valaki ír, ne egy fél óra hosszákat várasson egy válasszal" - Fél órákat várat? Ó, te jóságos ég, mit képzel, hogy még a munkát sem szakítja félbe, meg azt sem közli, hogy épp milyet szart a WC-n, hallatlan...
Drága, felnőtt ember normális esetben nincs hozzánőve az internethez, hagyd levegőhöz jutni a másik embert, lehet, hogy volt 5 perce benézni, aztán már ment is más dolgára, majd válaszol, ha megint tud. Nő vagyok, de ha egy férfi viselkedik velem ilyen türelmetlenül, azt nagyon rövid időn belül lekoptatom.
Tudod miért írja ki a messenger, hogy látta, meg, hogy éppen ír?
Hogy véletlenül se csinálj közben mást, csak azt az egy applikációt nézd megállás nélkül. Erre lettél nevelve, csak még nem bégetsz.
Kommunikáljatok e-mailben, és akkor ismerkedés közben lehet életed is.
1: Elárulná valaki, hogy az #5-ös válaszoló miért lett lepontozva? Tényleg így viselkedik a nők többsége. Egy csomó haverom tinderezik és azt mondták, hogy majdnem minden nő ekkora késésekkel válaszol. Engem facebookon szoktak bejelölni és nálam is ilyen a többség, egy részük pedig napokra eltűnik. Utána pedig csodálkoznak, ha én nem válaszolok...
2: A környezetemben lévő lányok egy része is panaszkodott már erre. Amikor megmutatták, hogy milyen pasik válaszolnak nekik ritkán, majdnem elröhögtem magam. Náluk mérföldebbel jobb férfiakról volt szó, akikre egy csomó másik lány is csorgatta a nyálát. És ezek a nők nem voltak képesek felfogni, hogy csak talonban vannak tartva... Még akkor sem esett le többségüknek, amikor elvitték őket 1-1 menetre, aztán többet nem írtak nekik.
3: Egy csomó férfi válaszolna fél másodperc alatt minden kérdésedre dalolva, csak ők nem néznek ki elég jól, plusz papucsnak vannak tartva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!