Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkednek a férfiak szakítás utan?
Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban ferfiakhoz szól.
Az érdekelne, hogy a férfiak szakítás után hogyan viselkednek? Melyek az elválás utáni fázisok?
Köszönöm előre is a válaszokat.
2019. júl. 23. 17:35
1/5 anonim válasza:
Velem 2 éve a volt barátnőm elég gusztustalan módon fejezte be, végig hazudott és megcsalt. Miután elhagyott mondhatni szebb lett az életem és nyugodtabb is, úgyhogy nem viselt meg. Elfogadtam hogy talált számára jobbat, nem bántottam amiatt de hogy megcsalt, majd a sors visszaadja neki egyszer.
2/5 anonim válasza:
Én 2.5 évre mély depresszióba estem egy 1 hónapos kapcsolat után. 1 éve ismertem a lányt. Mondjuk én egy külön kategória vagyok. Azóta sincs senkim, teljesen megtörtem már, azóta csak úgy vagyok..
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Es mit csinaltatok a szakitas utani napokban? Buli stb? Vagy szomorkodas mint a lanyoknal?
2019. júl. 23. 17:47
4/5 anonim válasza:
Nekem ugyanúgy ment tovább az élet. Vállalkozásom van, víz és gázszerelő vagyok, nem volt energiám siratni őt, lefoglalt a munka. :)
5/5 anonim válasza:
Nekem a két komolyabb kapcsolatom úgy ért véget, hogy előtte sokáig gyötörtük egymást, mire beláttuk, hogy nem fog menni. Úgyhogy nekem kimondottan megkönnyebbülés volt, amikor vége lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!