Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs rá okuk, miért viselkednek undorító módon az emberek szakításkor?
Most tudom hülyén hangzik, de mert már nincs értelme és visszafelé tekintve az időben milyen jól jött volna az a tény/infó (szerintem), hogy amikor szakítasz akkor igazából adod magadat 100%-osan, hisz nincs tétje, nem? Ha atombunkó vagy, akkor TÉNYLEG olyan vagy és max színészkedtél/megjátszottad a kedveset/aranyosat stb. korábban.
Érdekes én még nem szakítottam a magam részéről bunkó módon sosem, higgadtan megdumáltuk a dolgot és kész. Ráadásul az fájt a legjobban az uccsónál, hogy az exem utoljára atom őszinte volt és építő jellegű volt a beszélgetésünk, de ő sem bunkózott, csak jó lett volna ha korábban elmondja az ő általa felmerült "eznemtetszikeket". :|
Fene sem tudja. :)
# 5
Velem ezt egy nő csinálta meg! :D
máskor tedd fel pontosabban a kérdést: ő dobott ki, miért flegmázik mégis?
amúgy lehet valami kisebbségi érzésből, pl. azt hitte, hogy ki akarod dobni, így inkább ő dobott ki. vagy hallott rólad valamit.
milyen ígéretet tett a szakítással kapcsolatban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!