Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakításkor minden tőle kapott ajándékot visszaadni bunkóság?
Nem bunkóság csak felesleges, nagy valószínűséggel el sem fogja fogadni.
Értelmetlen.
Most adjak vissza egy férfi pólót, vagy egy sálat? Vagy egy mézeskalácsszívet amin a nevem van? Egy férfi parfümöt, amiből már hiányzik valamennyi, vagy a nekem saját kezével készített adventi naptárban lévő kedves kis üzeneteket tartalmazó cetliket?
Ezek mind szép emlékek, eszemben sincs megválni tőlük :)
Inkább hülyeség. Mit fog kezdeni egy női felsővel, a csokit meg úgyis megetted.
Ilyenkor kétféle dolgot szoktak visszaadni, az egyik ami valamilyen kötődéssel bír. Pl ha neked adta a nagymamája nyakláncát, vagy valami egyéb relikviát, azt illik visszaadni.
Másrészt ha valami nagy értékű ajándékot kaptál tőle (főként, ha az nem sokkal a szakítás előtt volt), pl egy kocsit.
De szimpla, átlagos ajándékokat felesleges visszaadni, nem is várja el a másik, hogy összeszedj egy könyvet vagy valami hasonlót, ez elég gyerekes lenne, amikor még egy 200 forintos tollat is visszaadnak egymásnak.
Jah, és kidobálni is gyerekes viselkedés, ott, és akkor amikor kaptad az életed része volt, én például kaptam barátnőtől nagyon jó könyvet, ami azóta is fontos, pedig maga a kapcsolat már régen véget ért, és csak egy emlék, nem tartjuk a kontaktot.
Szerintem is, de egy barátnőm ezt tenné,.Illetve ezt szokta tenni.
Meglepett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!