Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben is bunkóság telefonon szakítani?
Már egy ideje készülök rá, hogy megmondjam a barátomnak, hogy vége. Viszont konkrétan sosem ér rá velem találkozni, a megbeszélt idöpontokat rendszeresen az utolsó pillanatban variálja vagy lemondja. (Egyébként a kapcsolatunk alatt is nekem kellett hozzá igazodnom és megváltoztatnom az elöre megtervezett programomat…)
Nem volt se komoly, se hosszú kapcsolat. Viszont most több probléma is felmerült a családomban és nincs most idöm arra várni, hogy ö nagy kegyesen az utolsó pillanatban szóljon, hogy hajlandó találkozni.
Alapjában véve igen.
Hívd fel, és mond meg neki, hogy feltétlen beszélnetek kell, fontos, és jelölj meg egy konkrét időpontot. Ha erre is tesz magasról, akkor nem nagyon lesz más választásod, de legalább megpróbáltad elkerülni.
Egyszerűbb telefonon szakítani. De azért tedd hozzá, hogy nem így szeretted volna, hanem személyesen, de nem vársz tovább.
Így viszont egy szava se lehet.
Akkor írd meg neki sms-ben, ha máshogy nem megy:
"Szia. Nekem ez így nem megy, más elképzeléseim vannak
egy kapcsolatról. Személyesen akartam volna ezt lezár-
ni, de ez lehetetlen, így sms-ben teszem. <aláírás>"
Persze nem így, ez csak tartalmi példa, a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!