Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éves távkapcsolatot, gáz telefonon lezárni?
hát nekem majdnem 2 éves kapcsolatom zárta le az exem 2 mondatban telefonon, úgy, hogy aznap délután mentem volna hozzá :D hát hidd el baromira szarul esett...
de nálad teljesen más a helyzet...azért ilyen ritkán találkozni...
ez szinte nem is kapcsolat, én még a barátaimra is sokkal több időt szentelek ennél...sőt szerintem kb mindenki...
mi értelme van ennek így?
próbálj meg vele beszélni erről, még ne szakíts, hanem mond el a gondokat hogyan érzel és nem látod így értelmét és szeretnél változást...mert ennek így tényleg nincs értelme...
24F
Egy éve nem láttátok egymást? És azt a 95 km-t nem tudja leküzdeni?
Ha a kapcsolat kedvéért nem lehetett megoldani 1 év alatt egy találkozást sem, akkor nem tartom aljasságnak telefonon lezárni az egészet.
Gondolj bele: ha valaki akarja a kapcsolatot és marhára elfoglalt, akkor leglaább kivesz pár nap szabit és akkor elmentek kettesben valahova. Van ám neki is szabadsága a földön...
Szerintem meg nem taplóság szakitani telefonban ez esetben. Mert te sem kaptál többet, ő sem érdemel mást. Őszintén én még csak egy telefonra se méltatnám már az ilyet. Keress egy felelősségteljesebb férfit.
Kerdezo, nem leszel taplo, ezen egy percet sem aggodj. En szimplan letiltanam amugy. Szo nelkul.
Ilyen helyzet hogyan alakult ki egyaltalan amugy? Egy ev alatt egyszer nem dontottel ugy, hogy leugrassz hozza es megleped munka utan? Vagy o mikkel hulyitett hogy "bevetted" ugymond? Vagy nem is tudom elkepzelni olyan kicsi tavolsag ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!