Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 3 éves távkapcsolatot, gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éves távkapcsolatot, gáz telefonon lezárni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 éve vagyunk együtt a párommal. Az interneten keresztül ismerkedtünk meg, csak sajnos távkapcsolatban vagyunk. Ő 33 éves én 24. 95km van közöttünk, az elején tudtuk, hogy nehéz lesz, de én nem gondoltam, hogy ennyire. A kapcsolatunk elején minden szép és jó volt, Nagy szerelem, minden boldogság. Heti 1x találkoztunk. Aztán ez átváltozott 3 hét majd 1 hónap.. 5hónap és most tartunk 1 évnél, hogy nem láttuk egymást. Telefonon beszélünk, de azt is úgy, hogy a kapcsolat elején naponta többször, órákat. Most pedig van, hogy 5-6 napig semmi. Tudom durva, hogy ennyi ideje nem láttam. Eszembe jutott már az is, hogy rajtam kívül van valakije, csak a munkára fogja, hogy ne keljen találkoznunk. Az üzletemberek világában mozog. Állítása szerint mindig dolgozik.. De ilyen nincs, hogy valaki a nap 24 órájából 24-et dolgozik. Úgy érzem, hogy elmúlt a szerelem, hiányzik az ami az elején volt, hogy fontos legyek neki. 24 évesen nem akarok bele ragadni egy olyan kapcsolatba ahol nem érzem magam fontosnak. Mindig én mondom, hogy jó lenne már látni, hiányzol stb. Ő csak azt mondja, hogy te is hiányzol, igen jó lenne látni. Aztán ennyi. Nem lép az ügyben semmit. Így már ezt is unom. Ezt ő is mondta, hogy szégyelli magát amiatt, hogy ilyen keveset találkozunk és, hogy nem tudja megadni jelen állás szerint azt a törődést amit megérdemlek. 1 éve azt mondja, hogy hamarosan vége lesz ennek az időszaknak és sokat lehetünk együtt. De mi van akkor ha nem így lesz? Vagy ha ez az idő csak telik, de a kapcsolatunk nem változik?! Nem tudom mit csináljak. A találkozó valahogy nem akar összejönni, telefonon meg szerintem elég bunkóság szakítani, főleg 3 év után. 24L

2017. ápr. 18. 09:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

hát nekem majdnem 2 éves kapcsolatom zárta le az exem 2 mondatban telefonon, úgy, hogy aznap délután mentem volna hozzá :D hát hidd el baromira szarul esett...

de nálad teljesen más a helyzet...azért ilyen ritkán találkozni...

ez szinte nem is kapcsolat, én még a barátaimra is sokkal több időt szentelek ennél...sőt szerintem kb mindenki...

mi értelme van ennek így?

próbálj meg vele beszélni erről, még ne szakíts, hanem mond el a gondokat hogyan érzel és nem látod így értelmét és szeretnél változást...mert ennek így tényleg nincs értelme...

24F

2017. ápr. 18. 09:26
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de te miert gondolod, hogy egyutt vagy meg ezzel a hapekkal? 95 kilometer? Vagy elirtad, es 9500 lenne az? Mert akkor talan meg ertheto valamilyen szinten minimalisan. 95 kilometert ennyi ido alatt lesetalok. Heti ketszer oda-vissza. Masfel ora autoval. Szerintem ebben a szituban az sem lenne gaz, ha tobbe nem beszelnel vele. Ti mar amugy sem vagytok egyutt.
2017. ápr. 18. 09:28
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát sajnálom, de neked a 3 éves kapcsolatod már 1 éve nincs. Ha szeretne, azt a 95 km-t simán megtenné vagy már akár a költözést is felvetette volna. Telefoban meg nagyon könnyű szép szavakat duruzsolni. Nincs elköteleződve melletted, ez rég nem kapcsolat már.
2017. ápr. 18. 09:40
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Egy éve nem láttátok egymást? És azt a 95 km-t nem tudja leküzdeni?

Ha a kapcsolat kedvéért nem lehetett megoldani 1 év alatt egy találkozást sem, akkor nem tartom aljasságnak telefonon lezárni az egészet.

2017. ápr. 18. 09:50
 5/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Teljes mértékben igazatok van. Napok óta ezen gondolkozom, hogy hogyan zárjam le. Soha nem voltam az a telefonom szakítós fajta vagy akár SMS-ben. Mégis úgy érzem valamiért, hogy ez akkora taplóság tőlem. Pedig nem nekem kéne szarul éreznem magam, én ebben a kapcsolatban maximálisan benne voltam / vagyok.
2017. ápr. 18. 09:53
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele: ha valaki akarja a kapcsolatot és marhára elfoglalt, akkor leglaább kivesz pár nap szabit és akkor elmentek kettesben valahova. Van ám neki is szabadsága a földön...

Szerintem meg nem taplóság szakitani telefonban ez esetben. Mert te sem kaptál többet, ő sem érdemel mást. Őszintén én még csak egy telefonra se méltatnám már az ilyet. Keress egy felelősségteljesebb férfit.

2017. ápr. 18. 09:57
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, nem leszel taplo, ezen egy percet sem aggodj. En szimplan letiltanam amugy. Szo nelkul.

Ilyen helyzet hogyan alakult ki egyaltalan amugy? Egy ev alatt egyszer nem dontottel ugy, hogy leugrassz hozza es megleped munka utan? Vagy o mikkel hulyitett hogy "bevetted" ugymond? Vagy nem is tudom elkepzelni olyan kicsi tavolsag ez.

2017. ápr. 18. 09:58
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaj. Az ilyen kapcsolatokat úgy szokás lezárni, hogy egyszer csak nem jelentkezel, nem hívod. Ha feltűnik neki, megmondod, hogy nem akarsz tovább szórakozópajtás lenni. Neki az tök kényelmes, hogy időnként megdug téged (is), minimális idő és energiabefektetéssel fenntartja a látszatot, hogy van még közötök egymáshoz. De valójában nincs. Ő már szakított akkor, amikor egy év óta nincs ideje leküzdeni a köztetek lévő távolságot.
2017. ápr. 18. 10:01
 9/22 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén rengetegszer megfordult a fejemben, hogy meglepem, De aztán a fejembe nyílalt egy gondolat, hogy mi van ha valami olyan vár amit nagyon nem szeretnék látni?! Gondolok itt egy másik nőre, esetleg egy családra. Persze, azt nem mondom, hogy én nem vagyok hibás, mert az vagyok amiért hagytam magam ennyire behálózni, és hagytam, hogy a dolgok ennyire elnyúljanak. A saját hibájából tanul az ember. És ez most nagy hiba volt.
2017. ápr. 18. 10:08
 10/22 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem aki képes belecsalni és bennetartani egy ilyen abszurdan nevetséges helyzetben a másikat 95 szaros kilométerről, akkor abban biztos lehetsz, hogy nem csak rád pazarolja mesteri "hülyítési" képességeit az úriember, sajnos. Tiltsd le a picsbe, ti nem vagytok kapcsolatban, nem tartozol neki semmivel.
2017. ápr. 18. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!