Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 3 éves távkapcsolatot, gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éves távkapcsolatot, gáz telefonon lezárni?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 éve vagyunk együtt a párommal. Az interneten keresztül ismerkedtünk meg, csak sajnos távkapcsolatban vagyunk. Ő 33 éves én 24. 95km van közöttünk, az elején tudtuk, hogy nehéz lesz, de én nem gondoltam, hogy ennyire. A kapcsolatunk elején minden szép és jó volt, Nagy szerelem, minden boldogság. Heti 1x találkoztunk. Aztán ez átváltozott 3 hét majd 1 hónap.. 5hónap és most tartunk 1 évnél, hogy nem láttuk egymást. Telefonon beszélünk, de azt is úgy, hogy a kapcsolat elején naponta többször, órákat. Most pedig van, hogy 5-6 napig semmi. Tudom durva, hogy ennyi ideje nem láttam. Eszembe jutott már az is, hogy rajtam kívül van valakije, csak a munkára fogja, hogy ne keljen találkoznunk. Az üzletemberek világában mozog. Állítása szerint mindig dolgozik.. De ilyen nincs, hogy valaki a nap 24 órájából 24-et dolgozik. Úgy érzem, hogy elmúlt a szerelem, hiányzik az ami az elején volt, hogy fontos legyek neki. 24 évesen nem akarok bele ragadni egy olyan kapcsolatba ahol nem érzem magam fontosnak. Mindig én mondom, hogy jó lenne már látni, hiányzol stb. Ő csak azt mondja, hogy te is hiányzol, igen jó lenne látni. Aztán ennyi. Nem lép az ügyben semmit. Így már ezt is unom. Ezt ő is mondta, hogy szégyelli magát amiatt, hogy ilyen keveset találkozunk és, hogy nem tudja megadni jelen állás szerint azt a törődést amit megérdemlek. 1 éve azt mondja, hogy hamarosan vége lesz ennek az időszaknak és sokat lehetünk együtt. De mi van akkor ha nem így lesz? Vagy ha ez az idő csak telik, de a kapcsolatunk nem változik?! Nem tudom mit csináljak. A találkozó valahogy nem akar összejönni, telefonon meg szerintem elég bunkóság szakítani, főleg 3 év után. 24L

2017. ápr. 18. 09:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Kézdező, szinte biztos vagyok benne, hogy olyat találnál, amit nagyon nem akarnál.

Úgyhogy vond le a következtetéseket és szakitsd meg a kapcsolatot az "ál-pároddal", kár szépiteni, neked ez a kapcsolat sose volt normálisan egy kapcsolat.

Vond le a következtetéseket és keress egy komolyabb partnert :) Velem meg nem kell ezennem beszélgetni egyszer sem. Nem érdemel többet :)

Sok sikert hozzá!

2017. ápr. 18. 11:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Hülyén érzem magam, amiért ezt hagytam. Vártam a csodára, ami nem jött el. Ha tényleg voltak mellettem nők vagy esetleg egy család, akkor duplán hülyének érzem magam ez miatt, mert nem vettem észre, olyan jól behálózott, vagy mert nem mertem szembenézni ezzel a dologgal.
2017. ápr. 18. 11:08
 13/22 anonim ***** válasza:
És amikor nagy nehezen találkoztatok, akkor hol voltatok? Mennyi időre? Ismerted a szüleit, barátait, munkahelyét, stb. környezetét alapvetően?
2017. ápr. 18. 11:23
 14/22 A kérdező kommentje:
Első találkozásunkkor ő jött le hozzám. Utána én mentem mindig. Mozi, séta, 1 napos programok voltak. Nála is voltunk természetesen, amikor ott aludtam. Szüleivel 2x találkoztam, a barátaival 1x.
2017. ápr. 18. 11:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Először is 95 km nem tàvolsàg.

Ha lenne barátnőm otthon ( külföldön dolgozom)900km ről is megoldanám havi 1 vagy 2x a találkozást.

Évi 1x találkoztok, atya ég ...

Én nem preferálom a telefonos szakítàst, elmennék és személyesen megbeszélném a partnerral. Viszont jelen felállással ami most nálatok van, dobnék egy smst hogy : Minden jót a továbbiakban! Aztán válaszra nem várva tiltanàm a számát, facebookjàt meg ami van még.

De ahogy érzed.

F34

2017. ápr. 18. 11:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Te 3 év alatt addig jutottál egy „kapcsolatban”, mint én nagyon max 1 hónap alatt 😃

Mi a francot szeretnél, mondd már el! Mit akarsz megszakítani? Ami nem létezik???

2 órányira laktok egymástól. 100 km az MAX KETTŐ ÓRA!!

Köszönj el, azt viszonlángos, éld már az életed, te szerencsecsomag! 😃

2017. ápr. 18. 12:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Értem, kérdező (én voltam, aki kérdezett tőled), bár, így kb. még mindig nem tudja befogadni a tudatom, hogy hogyan tudott téged ez a pasi ennyire bepalizni. Nem a távkapcsolat miatt, mert én is abban élek pár ezer kilométerrel, és egy tényleg elfoglalt pasival, de még így is megoldjuk a havi egyet. Pont ezért sem fér a fejembe ez a szituáció. Egy éve kérdezgeted tőle, hogy mikor találkoztok újra, és ő egy éve "elfoglalt"? Vagy hogyan kell ezt elképzelni? Nem merültek fel három év felnőttek között olyan dolgok, hogy közös jövő, eljegyzés, összeköltözés?
2017. ápr. 18. 12:29
 18/22 anonim ***** válasza:

Te jó ég, 95 km??! Én két éve vagyok együtt párommal, aki 60 km-re lakik, és azóta kb 2 kivétellel minden hétvégét együtt töltöttünk! 95 km szerintem alig nevezhető távkapcsolatnak. Nagyon bepaliztak, szegényem. :(

Végül hogy alakultak a dolgok, mit teszel?

2017. ápr. 18. 16:13
 19/22 A kérdező kommentje:
Szakítani fogok, még ma szeretnék véget vetni ennek az egész cirkusznak. Délután hívtam, kinyomott a 3. Csörgés után. Írtam neki, hogy szeretnék vele beszélni. Még semmi reakció. Ha holnapig nem reagál semmit, lezártnak tekintem a dolgokat és ennyi. Tanultam a hibámból.
2017. ápr. 18. 16:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy nem vetted észre időben és elment így egy éved.

Sajnos tényleg ez az igazság, hogy ez a kb 100 km távolság nagyon kevés, sokan napi szinten megtesznek ennyit munka/kapcsolat stb miatt.

Nem mondom, hogy most akkor napi szinten kellett volna találkozni.De legalább a heti 1x találkozás csak megoldható lett volna, 1,5-2 óra alatt megvan az út. Nem olyan sok ez.

Ha neki erre nem volt igénye és telefonon is alig beszéltek már, most sem reagál a hívásaidra, akkor szerintem írd meg neki üzenetben , hogy mi a gondod ezzel és tekintsd lezárnak a dolgot.

Ha 1 éve nem találkoztatok, akkor nincs olyan sok elszámolni valód ezzel.

Mert igen, alapjáraton én is ellenzem a neten/telefonon történő szakítást.

De ha ennyire szartatok egymásra, 1 éve nem találkoztatok, akkor nem hiszem, hogy olyan nagyon bonyolítani kéne a szakítást.

Amúgy még ha Amerikában vagy Ausztráliában élne, akkor azt mondom ok, reális, hogyha több havonta tudtok találkozni.De ne már, 100 km semmi..

2017. ápr. 18. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!