Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éves távkapcsolatot, gáz telefonon lezárni?
Kézdező, szinte biztos vagyok benne, hogy olyat találnál, amit nagyon nem akarnál.
Úgyhogy vond le a következtetéseket és szakitsd meg a kapcsolatot az "ál-pároddal", kár szépiteni, neked ez a kapcsolat sose volt normálisan egy kapcsolat.
Vond le a következtetéseket és keress egy komolyabb partnert :) Velem meg nem kell ezennem beszélgetni egyszer sem. Nem érdemel többet :)
Sok sikert hozzá!
Először is 95 km nem tàvolsàg.
Ha lenne barátnőm otthon ( külföldön dolgozom)900km ről is megoldanám havi 1 vagy 2x a találkozást.
Évi 1x találkoztok, atya ég ...
Én nem preferálom a telefonos szakítàst, elmennék és személyesen megbeszélném a partnerral. Viszont jelen felállással ami most nálatok van, dobnék egy smst hogy : Minden jót a továbbiakban! Aztán válaszra nem várva tiltanàm a számát, facebookjàt meg ami van még.
De ahogy érzed.
F34
Te 3 év alatt addig jutottál egy „kapcsolatban”, mint én nagyon max 1 hónap alatt 😃
Mi a francot szeretnél, mondd már el! Mit akarsz megszakítani? Ami nem létezik???
2 órányira laktok egymástól. 100 km az MAX KETTŐ ÓRA!!
Köszönj el, azt viszonlángos, éld már az életed, te szerencsecsomag! 😃
Te jó ég, 95 km??! Én két éve vagyok együtt párommal, aki 60 km-re lakik, és azóta kb 2 kivétellel minden hétvégét együtt töltöttünk! 95 km szerintem alig nevezhető távkapcsolatnak. Nagyon bepaliztak, szegényem. :(
Végül hogy alakultak a dolgok, mit teszel?
Sajnálom, hogy nem vetted észre időben és elment így egy éved.
Sajnos tényleg ez az igazság, hogy ez a kb 100 km távolság nagyon kevés, sokan napi szinten megtesznek ennyit munka/kapcsolat stb miatt.
Nem mondom, hogy most akkor napi szinten kellett volna találkozni.De legalább a heti 1x találkozás csak megoldható lett volna, 1,5-2 óra alatt megvan az út. Nem olyan sok ez.
Ha neki erre nem volt igénye és telefonon is alig beszéltek már, most sem reagál a hívásaidra, akkor szerintem írd meg neki üzenetben , hogy mi a gondod ezzel és tekintsd lezárnak a dolgot.
Ha 1 éve nem találkoztatok, akkor nincs olyan sok elszámolni valód ezzel.
Mert igen, alapjáraton én is ellenzem a neten/telefonon történő szakítást.
De ha ennyire szartatok egymásra, 1 éve nem találkoztatok, akkor nem hiszem, hogy olyan nagyon bonyolítani kéne a szakítást.
Amúgy még ha Amerikában vagy Ausztráliában élne, akkor azt mondom ok, reális, hogyha több havonta tudtok találkozni.De ne már, 100 km semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!