Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éves távkapcsolatot, gáz telefonon lezárni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 éve vagyunk együtt a párommal. Az interneten keresztül ismerkedtünk meg, csak sajnos távkapcsolatban vagyunk. Ő 33 éves én 24. 95km van közöttünk, az elején tudtuk, hogy nehéz lesz, de én nem gondoltam, hogy ennyire. A kapcsolatunk elején minden szép és jó volt, Nagy szerelem, minden boldogság. Heti 1x találkoztunk. Aztán ez átváltozott 3 hét majd 1 hónap.. 5hónap és most tartunk 1 évnél, hogy nem láttuk egymást. Telefonon beszélünk, de azt is úgy, hogy a kapcsolat elején naponta többször, órákat. Most pedig van, hogy 5-6 napig semmi. Tudom durva, hogy ennyi ideje nem láttam. Eszembe jutott már az is, hogy rajtam kívül van valakije, csak a munkára fogja, hogy ne keljen találkoznunk. Az üzletemberek világában mozog. Állítása szerint mindig dolgozik.. De ilyen nincs, hogy valaki a nap 24 órájából 24-et dolgozik. Úgy érzem, hogy elmúlt a szerelem, hiányzik az ami az elején volt, hogy fontos legyek neki. 24 évesen nem akarok bele ragadni egy olyan kapcsolatba ahol nem érzem magam fontosnak. Mindig én mondom, hogy jó lenne már látni, hiányzol stb. Ő csak azt mondja, hogy te is hiányzol, igen jó lenne látni. Aztán ennyi. Nem lép az ügyben semmit. Így már ezt is unom. Ezt ő is mondta, hogy szégyelli magát amiatt, hogy ilyen keveset találkozunk és, hogy nem tudja megadni jelen állás szerint azt a törődést amit megérdemlek. 1 éve azt mondja, hogy hamarosan vége lesz ennek az időszaknak és sokat lehetünk együtt. De mi van akkor ha nem így lesz? Vagy ha ez az idő csak telik, de a kapcsolatunk nem változik?! Nem tudom mit csináljak. A találkozó valahogy nem akar összejönni, telefonon meg szerintem elég bunkóság szakítani, főleg 3 év után. 24L2017. ápr. 18. 09:21
21/22 A kérdező kommentje:
Lezártuk. Ő sem érzi már azt amit régen. Sejtette, hogy ez lesz. Megbeszéltük felnőtt emberek módjára. Nagy kő esett le a szívemről. Soha többé ilyen kapcsolat.
2017. ápr. 18. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!