Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy "elfelejtsem"? Pedig úgy tűnt kibírjuk a távkapcsolatot egy évig. (magyarázat lent)
Tavaly nyáron jöttünk össze,de most eléggé a szakítás szélére sodródtunk. Ez nem csoda,távkapcs.-nak indult és havi 1-2-szer tudunk találkozni...az elején még jó volt minden de egyre nehezebb és egyik nap szóba került hogy legyen vége.
A legrosszabb érzés,hogy -bár nem biztos hogy az összejön,magasak a ponthatárok eléggé-lehet abban a városban tanulok tovább jövőre ahol ő lakik...És már csak 3 hónapot kellett volna kibírni,hogy kiderüljenek az eredmények,és megtudjuk,érdemes-e kitartani :( És nagyon fáj,hogy az egész kapcsolatot egyedül a távolság fogja tönkre tenni....persze igyekszem az érettségire koncentrálni,de közben meg ott van hogy elveszítem.
Első ember akit tényleg szerettem/szeretek...
Mit tegyek,hogy ne gondoljak annyit rá,vagy kevésbé fájjon a dolog? 18/l
Hát néha nem jön össze több nap:(
Sokszor azt gondoltam jobb lenne szakítani,de most hogy van rá esély hogy elveszítem...szörnyű érzés:(
Az én kapcsolatom is a távolságra ment rà.
Szintén 1 èv után.
4 hónap telt el a szakítás óta.
De sajnos az érzéseim nem múltak el, és úgy érzem, soha nem is fognak.
Átérzem a helyzeted, èn ugyanùgy fontolgattam a szakítást.
Mióta meg elvesztettem, úgy érzem, beledöglök, hogy nincs...
Jajj sajnálom!:( És a legrosszabb érzés,hogy "tökéletes" kapcsolat lenne,de a távolság ront el mindent :/
Meg azt sem tudni,felvesznek-e oda ahova menni szeretnék,ha nem akkor ugye úgyis vége lenne...de szörnyű ez a bizonytalanság:(
Jaj,utolsó,nagyon sajnálom,hogy ti így vagytok! :(( Azért....szurkolok nektek én is,hátha..:)
Most szerintem a ballagásomra sem jön :( Nem hozom fel,még korábban mondta,igyekszik itt lenni,de szerintem már nem fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!