Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont az 1. évfordulónk előtt 2 héttel szakított telefonon, normális?
Barátnőmmel 2 hét múlva lettünk volna egy évesek, egymással töltöttük a hétvégét, voltunk a Balatonon, rendbe volt minden. Erre tegnap este szakított velem telefonon, és visszamenőleg mindent a fejemhez vágott. Többek közt azt, hogy a rózsaárus cigányt elhajtottam, mikor odajött miközben kajáltunk egy helyen a Petőfi sétány mellett, meg pl hogy Pesten nem vittem el ebédelni (csak szendót vettünk, mikor felmentem elé) stb, stb.
Úgy búcsúztunk el, hogy már most alig várjuk a péntket, mikor újra találkoztunk. Van köztünk 150km és mindketten dolgozunk.
Lányok miért nem lehet normálisan szakítani?
Most rottyon vagyok lelkileg, a munkahelyemen is sírógörcsöt kaptam. Mit rontottam el, hogy ezt kaptam? Mindig gyengéd, figyelmes voltam a lánnyal.
27/f
4 éves évforduló előtti este, msn-en bejelentette hogy megcsalt...
Nem áll meg az élet, kapd össze magad, majd kihevered
Igen, persze az is probléma hogy szakított, de a főbb dolog az, ahogy tette. Ilyet egy korrekt ember nem csinál, nem bántani akarom, velem is volt már ilyen, igaz nekem facebookon írta meg a lány.
A szép emlékek felidézésekor próbálj meg arra gondolni, milyen volt amikor beszéltetek telefonon, hidd el idővel ez el fogja halványítani az emlékeket.
Minden jót!
Figyelj,nem volt beléd szerelmes.Fogadd el.És neked sem ő volt az igazi, ha ez megtörtént!!!
Lépj túl és éld az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!