Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem lenne normális, hogy úgymond békülni próbálok, viszonylagos jó kapcsolatot fenntartani az exxel, nem haragosat?
Szakítottunk exbarátnővel, és én próbálok tenni, hogy mi egymásra ne ellenségként tekintsünk.
Erre ha ilyennel próbálkozok, mintha nem normálisnak tekintenének, hogy miért csinálok ilyet? Jobb haragban élni?
Exbarátnő se érti meg, miért beszélek vele alkalomadtán, mintha elkönyvelve lenne az, hogy innentől ne is ismerjük egymást.
De erre miért nem vevők egyesek?
Normális beszélgetésre se.
Szerintem ez emberfüggő.:D Van értelmes exem is,vele időnként beszélünk,szülinapkor írunk egymásnak,ha összefutunk váltunk egy két szót,és mindenki megy a maga útjára.
De van olyan ex is,aki nem teljesen komplett és közölte,hogy ő nem lesz jóba velem ha nem "dugunk",meg ő nem fogja végignézni,hogy majd jön nekem új valaki stb. És majd az új "dug" ,szavaival élve. És ő utál.Folyton bántani akart valamivel.Na,vele képtelenség volt normálisan kezelni szakítás után a dolgokat,mert hát hülye szegény. Pedig próbáltam.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!