Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont az 1. évfordulónk előtt 2 héttel szakított telefonon, normális?
Barátnőmmel 2 hét múlva lettünk volna egy évesek, egymással töltöttük a hétvégét, voltunk a Balatonon, rendbe volt minden. Erre tegnap este szakított velem telefonon, és visszamenőleg mindent a fejemhez vágott. Többek közt azt, hogy a rózsaárus cigányt elhajtottam, mikor odajött miközben kajáltunk egy helyen a Petőfi sétány mellett, meg pl hogy Pesten nem vittem el ebédelni (csak szendót vettünk, mikor felmentem elé) stb, stb.
Úgy búcsúztunk el, hogy már most alig várjuk a péntket, mikor újra találkoztunk. Van köztünk 150km és mindketten dolgozunk.
Lányok miért nem lehet normálisan szakítani?
Most rottyon vagyok lelkileg, a munkahelyemen is sírógörcsöt kaptam. Mit rontottam el, hogy ezt kaptam? Mindig gyengéd, figyelmes voltam a lánnyal.
27/f
Nagyon nagy fellobbanás volt az elején mindkettőnk részéről (Első randin egyből csók, andalgás, stb) mint valami filmben. Nagyon sokat törődtünk egymással. Minden nap legalább 2 órát beszéltünk skypen, viberen. Mi zajlott le neki _2 nap_ alatt?
Ha meglenne a miértekre a válasz, könnyebb lenne...
"Én már nem akarok veled többet beszélni" és rám....ta a telefont. Bezzeg 3 hete még "Édes kicsi mackó" voltam neki.
Csaj is 27 éves, szóval nem 18 éves p....
Velem úgy, hogy megmondta, hogy nem tetszik neki az öltözködésem, meg nem volt olyan jó a szex.. :( Persze ezt az utóbbit ezidáig soha nem mondta, mindig azt mondta h jó velem..
:(
Ez se jobb szakítás.. Ez meg bunkóság. Nem vagyunk egy szinten, kiderült..
Hát nem tudom mégis mit várt a hölgy?
Majd jól kiolvasod a gondolataiból, hogy te neked el kellett volna őt vinni vacsorázni? Komolyan nem értem az ilyet, főleg az utólag minden egyes "hiba" tételes felsorolását, amikor a másiknak még csak tudomása sincs róla, hogy "sáros". Ez nekem nőként is felfoghatatlan.
Szerintem utólag jobban is jártál.
Ő saját magának ásta meg a vermet, amibe most jól bele is ugrott.
Kitartást és kivánok melléd egy olyan hölgyet, aki normális és nem királykisasszony.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!