Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok ha egy exetek 6 éve zaklatna telefonon?
Figyelt kérdés
6 éve majdnem mindennap többszőr hívosgat! Ha letíltom a számot hív máson! Ha valahol meglát egyből megállítana! Nagyon sokféle képpen próbáltam már elzavarni szépen csúnyán de semmiből sem ért! Szerintetek mi lenne a teendő??2017. febr. 28. 20:23
1/13 anonim válasza:
Feljelentés.
6 éve nem unja? Ez abszurd...
2/13 anonim válasza:
mehetsz a rendőrségre, hogy zaklat, számot cserélhetsz, csinálhatsz neki nagy telefon számlát, benyomhatod ahogy épp a pasiddal szexelsz had hallja :D
meg ilyenek :D
24F
3/13 anonim válasza:
Ne legyél ennyire tehetetlen!
Ha megváltoztatod a számod, és titkos, soha nem fogja megtudni. Mégis, hogy hívhatna?
4/13 anonim válasza:
Számcsere és semmire se reagálj, se szépen, se csúnyán.
5/13 anonim válasza:
Megvárod éjszaka egy kisutcában, és megkuckolod. Az ilyen szerencsétlenek saját maguk kártevőjük. Azért hívogat, mert tudja hogy idegesít,és ezen élvezkedik. Mi máson hív, ha letiltod a számot?
6/13 anonim válasza:
új telefonszám, rendőrség, ha egyik sem válik be, megfenyegetném, hogy pár ember meglátogatja majd.
7/13 anonim válasza:
Nincs egy apuka, egy batyj egy fiubarat aki elbeszelgetne vele? Ha erted mire gondolok
8/13 anonim válasza:
#7 Nincs az a lány, akiért én kezet emelnék egy másik férfire.
9/13 A kérdező kommentje:
Folyamat nem cserélgethetem a számom mert gondolom közös ismerősők által ugyis megtudja! Viszont nem fogom annyiba hagyni!Még a macskámat is elütőtte pár hónapja!
2017. febr. 28. 20:51
10/13 anonim válasza:
A rendőrség semmit nem fog csinálni,csak szólok.Jó ismerőseid vannak,ha egy ilyen pszichonak kiadják a számod.Monnd meg neki,h szeretem amikor felhívsz,szeretem a hangod,hívogass nyugodtan életed végéig.Az se fog érdekelni,mert a csodás hangod mindent visz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!