Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapok óta dugom a főbérlőmet, most a férje keresett telefonon szerintetek mit akar?
Mar tobb honapja lakok abba a tok jo lakasba egyetemistakent tok olcson megkaptam es hat szerintem az sem volt veletlen, hogy pont nekem adta ki. Mar az elso heten athivtam mert gond akadt a zarral es kulcsokkal aztan mikor atjott es beszelgettunk hat egybol levagtam, hogy benne lenne szoval terelgettem a temat a szex fele es megcsokoltam, o vissza es hat megtortent. Azota hetente jon egyebkent az anyam lehetne de nagyon csinos a korahoz kepest es jofej meg aranyos no. Regota vagytam egy erettebb nore szoval iszonyatosan elvezem a szituaciot, mellette van meg egy gimis csaj akivel osszejarunk szoval idaig nagyon jo volt az eletem, a szex vele a legjobb.
Viszont tegnap nem o hivott hanem a ferje akivel meg SOHA nem beszeltem es talalkoztam hogy akkor most o jonne korulnezni. Hirtelen nem is tudtam mit mondani mondtam hogy oke rendben, hogyhogy most o jon? Aztan mondta, hogy igy alakult. Majd vasarnap akar atjonni. Szerintetek lebuktunk? Meg akar verni vagy mi? Nagyon parazok hogy mi lesz, nagyon hianyozna a foberlom az eletembol mert tenyleg tok sokat dumalunk tok jo fej es nagyon szexis no, duci de rohadtul formas nagyon bejon. Raadasul nagyon nem szeretnem ha kiraknanak a lakasbol vagy tobbet kellene fizetnem. Kerestem ot is telefonon de nem veszi fel mar tegnap ota :///
Ha tudsz, beszélj a nővel, hogy mi a helyzet.
Amúgy meg nem hinném, hogy meg akarna verni, azért azt kicsit filmes túlzásnak érzem. De ha tudja, hogy mi a helyzet, akkor lehet, hogy el akar beszélgetni vagy kihajítani. Én a helyében nem téged, hanem a feleségemet hibáztatnám.
Amit mindenképp megtennék a helyedben, az az, hogy felvenném telefonnal az egészet. Mikor jön, legyen bekapcsolva a hangfelvétel, hogy legyen valami a kezedben, ha esetleg valami gáz lenne.
Jobbat nem tudok. Edd meg, amit főztél, pajtás :D
Majd írj, hogy mi volt, kíváncsi vagyok!
Lehet, hogy a neje :) nem ér rá.
Hívj át pár havert. Beszélgetni akkor is tudtok de ha baj van segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!