Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mikor viselkednek így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mikor viselkednek így?

Figyelt kérdés

Mindig olyanokat mondott, hogy sose venne el ilyen nőt, igazából sose kellenék neki hosszútávon...

Viszont rendes pillanataiban könnyesre tudtuk röhögni magunkat, én voltam az egyetlen az összes nője közül, aki felmehetett a lakására.

Mások előtt normális volt velem, nem tagadott le, rejtegett vagy ilyesmi. A lakótársnője meg is mondta, örülne, ha velem maradna végül, mert nagyon jó hatással vagyok rá.

Máskor viszont megkaptam, mi nem járunk, sosem járna ilyen nővel...

De ragaszkodott hozzá, hogy egy ágyban aludjunk, ha meg is mondtam, én már nem szeretnék, ragaszkodott hozzá. Meg néha beszélt dolgokról a magánéletéből, aztán később meg azt mondta, nem nyílt meg nekem.

Elegem lett, befejeztem vele.

Utána mások által üzengette, hogy milyen szép az élet nélkülem. Eljött a könyveiért, amik nálam voltak, de 70km-es kerülővel, és közölte, rohan randira a volt barátnőjével, csak rohadt fontosak voltak azok a könyvek, még aznap (amiket előtte úgy adott kölcsön, hogy soká tudja nélkülözni).

Nemrég megtudtam, egy éve próbál megtalálni. Én most diákmunkázok egy áruházban, kasszában.

Erre beállít kiöltözve, nálam vesz csokoládét, egyértelmű volt, hogy megint randira megy. És úgy bámult, mint aki csodát lát, nem tudta levenni a szemeit. Meg próbálta kibetűzni a nevem a névtáblán, de takarta a hajam. Gondolom, azért, mert nem emlékszik rá (külföldi és hosszú vezetéknevem van), és meg akart keresni.

Mikor csináltok ilyet, férfiak? Most kell a csaj, nem kell a csaj, vagy mi van?

2017. júl. 31. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Saját érdekedben kerüld el :D
2017. júl. 31. 19:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért nem dobtad még ki?

"én már nem szeretnék, ragaszkodott hozzá."

Ezt mégis hogy? Ha nem akarok valakivel aludni, akkor nem alszom. Felőlem ahhoz ragaszkodik, amihez csak akar, laxarom.

Tudid miért kellettél, mert semmi elvárásod nem volt, úgy ráncigált, ahogy éppen kedve volt.

2017. júl. 31. 19:33
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk már együtt egy éve.
2017. júl. 31. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Csak szeretném megérteni, mi jár a fejében.

Egy évig nem is hallott rólam, azt hittem, már azt is elfelejtette, létezem. Mit akarhat így, hogy megint van valakije?

2017. júl. 31. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ismét bohócot csinálni belőled...
2017. júl. 31. 19:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Mégis miért?

Ignoráltam, nem beszéltem vele. Meg egyébként sem beszéltünk már egy éve. Eddig se kerestem, most is ő keresett.

2017. júl. 31. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor csinálják, amikor éppen nincs más, és te is jó vagy egy-két körre.

Messzire kerüld el.

Vigasztaljon, hogy nemcsak veled csinálja, hanem ilyen primitív tróger természete van.

Egy aberrált alak, akinek az szerez örömet, ha mást megsérthet, lelki fájdalmat okoz.

Bizonytalanságban tart, hogy úgy játszhasson veled, ahogy akar.

Hajtsd el a francba, mielőtt elveszi az önbecsülésedet, önbizalmadat.

2017. júl. 31. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!