Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkednek így a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így a férfiak?

Figyelt kérdés

Volt egy kapcsolatom, aminek véget vetettem, mert az illető folyamatosan kritizált és betelt a pohár.

Folyton a hibát látta bennem, hol a popsimon narancsbőr (O: ??) hol a tartásomat kritizálta, a "komolytalanságom" nem volt neki szimpatikus, lekövérezett stb.

50kg 165cm vagyok, ruhaméretem XS, mellméret 75C -- Nem gondolom, hogy kövér lennék.

Mindent megtettem neki, vásároltam, főztem, mostam rá, szexben nem volt SEMMI tabu... napi 2x elment velem.... tényleg ennél többet ki tud adni??

Majd regisztráltam egy társkereső oldalra.

Chat férfiakkal... következők jönnek:

"Szia! Te kit keresel? Nekem elegem van a nőkből, akiknek fizetni kell."

"Küldesz képeket? Uhhhh őszülsz" (?????)

"Randizzunk. Nálad vagy nálam? Bort hozol?"

Másik: megbeszéljük a randit, fél órával előtte ír, bocsi de nem fogok oda érni. Bye.

2019. okt. 29. 18:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Ne add fel. Biztos találsz normális embert is.
2019. okt. 29. 18:06
 2/24 anonim ***** válasza:
34%

Rád is ott vár valahol valaki....

Jön a halottak napja , temetőben is összefuthatsz a megfelelő emberrel.

Nincs kizárva!

Most sok féle fajta ember összegyűlik majd ott.

2019. okt. 29. 18:10
 3/24 anonim ***** válasza:
77%

"Majd regisztráltam egy társkereső oldalra."

Hiba volt ! Ezt a rendszert nagyrészt a sikertelen sötét bunkók használják. Töröld magad.

2019. okt. 29. 18:12
 4/24 anonim ***** válasza:
19%

165cm?

Férfiban? Nagyon magas egyél sok spenótot attól megnōlsz

2019. okt. 29. 18:12
 5/24 anonim ***** válasza:
30%
50kg mellet 75C, akkor már szerelmes vagyok beléd. :)
2019. okt. 29. 18:16
 6/24 anonim ***** válasza:
27%
Pedig egy jó narancsbőrös, formás popsinal nincs is vonzóbb. 🙂 Idióta embert fogtál ki. Nemm minden férfi ilyen. Amúgy meg valahol azért olyan egyszerűek a férfiak, vagy legalábbis azt mutatják, amit a társkereső oldalról is linkwltél, mert sok nő nem becsüli meg a normális, udvarolni képes és akaró férfiakat. Magyarul, csomó energiát, időt, pénzt öl bele a férfi, a végén meg elmegy a nő egy olyan gyökérrel, mint akiket bemutatsz most nekünk.
2019. okt. 29. 18:16
 7/24 anonim ***** válasza:
86%
Csak simán egy gyökér volt, majd lesz más.
2019. okt. 29. 18:20
 8/24 anonim ***** válasza:
89%

Miért csak a rosszat látod meg bennük?

A volt pasid kihasznált, a társkeresőkön meg sok türelem kell, mert sok a nemnormális.

Ez van, de ettől még nem lesz minden pasi szemét. (ha meg azzal hódítasz, hogy nézel ki ne lepődj meg hogy csak arra kellesz majd a pasiknak)

Hagyj időt az ismerkedésre, hogy ne csak egy darab húsnak lássanak, legyen néha türelmed is. (Nekem is volt olyan nő akire, mert épp nagyon kanos voltam úgy tekintettem, de azóta annyit dumáltam vele, hogy már szégyenlem magam, hogy úgy indítottam ahogy.)

2019. okt. 29. 18:23
 9/24 anonim ***** válasza:
89%
add fel
2019. okt. 29. 18:29
 10/24 anonim ***** válasza:
86%
Az exded egy bunkó volt.A társkeresőn én is csak ilyeneket fogtam ki.
2019. okt. 29. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!