Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek-e egy 51 kilós 28 éves "pasival"?
Figyelt kérdés
Jó, tudom költői kérdésnek tűnik, de kíváncsi vagyok lesz-e olyan, akit esetleg ez nem zavarna, mert ő maga mondjuk alig 158 cm és mellé 40iksz kg. Mivel nem szoktam bulikba, szórakozóhelyekre járni, hanem csak nyugis helyeken/parkokban sétálni és kirándulni túraútvonalakon valamint külvárosban kerékpározni esetleg elmenni a Múzeumok Éjszakájára ezért valószínűleg nem kell majd Jason Statham módjára 2 sikátoronként nekiesni egy maffiabandának és pörgőrúgással leteríteni az éjszaka császárait. Mert a csajok kb. így képzelik el a védelmezést egy pasinál.2019. okt. 26. 18:56
21/24 A kérdező kommentje:
Na közben már nem is aktuális a kérdés, mert a súlyom lett a legkisebb gondom. Súlyos autoimmun beteg vagyok, csonttömeg csökkenéssel és vszeg felszívódási zavarom/glutén érzékenységem is van. Pénteken megyek vérvételre. A csajozásban eddig se volt esélyem, de beteg emberként mostmár soha többet nem fog érdekelni. Köszi az eddigi kommenteket. 🙂
2020. jún. 10. 23:30
23/24 A kérdező kommentje:
#22: Krónikus beteg vagyok, fáj mindenem. Szúrom magam injekcióval és totál stresszes vagyok miközben van elvileg van egy anyajegy (jóindulatú?? daganat) a szaruhártyámon. Barátnő pedig egy földöntúli álom amire 0 esélyem, de már le is mondtam róla.
2021. nov. 14. 10:36
24/24 anonim válasza:
Sajnálom!
A párkeresést viszont ne add fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!