Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Összejönnétek-e egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek-e egy 51 kilós 28 éves "pasival"?

Figyelt kérdés
Jó, tudom költői kérdésnek tűnik, de kíváncsi vagyok lesz-e olyan, akit esetleg ez nem zavarna, mert ő maga mondjuk alig 158 cm és mellé 40iksz kg. Mivel nem szoktam bulikba, szórakozóhelyekre járni, hanem csak nyugis helyeken/parkokban sétálni és kirándulni túraútvonalakon valamint külvárosban kerékpározni esetleg elmenni a Múzeumok Éjszakájára ezért valószínűleg nem kell majd Jason Statham módjára 2 sikátoronként nekiesni egy maffiabandának és pörgőrúgással leteríteni az éjszaka császárait. Mert a csajok kb. így képzelik el a védelmezést egy pasinál.

2019. okt. 26. 18:56
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

#9: Nem tudok róla. Esetleg mit lenne célszerű kivizsgálni?

#10: A gond, hogy ennél kiadósabb étkezést nem engedhetek meg anyagilag. Így is nagyon meg kell néznem, hogy napi 4-5-ször tudjak viszonylag normális (nem olcsó) ételeket bevinni a szervezetembe.

2019. okt. 26. 19:53
 12/24 anonim ***** válasza:
94%

#9 vagyok

3 dolgot tudok elképzelni:

1) trollkodsz - akkor hagyd abba, mert baromi szánalmas.. vannak akinek valódi gondjai vannak

2) sajnáltatod magad - akkor hagyd abba, mert baromi szánalmas..

3) beteg vagy

Én a 3-asba tartozok, és őszintén elmondom, szerintem te nem. Abból gondolom, hogy nincs komoly bajod, hogy rengeteg beteg emberrel találkoztam már, mialatt kezelésekre jártam. És egy beteg emberben ennél több tartás van..

De ha lelki krízisben vagy egy betegség miatt, akkor bocsánatot kérek, ilyen előfordul. Bár akkor nem értem hogy evett pont ide a fene. Voltam már lelki krízisben, a legkisebb gondom nagyobb volt a társkeresésnél (pl. hogy lesz-e még normális életem.. -.-)

2019. okt. 26. 19:53
 13/24 anonim ***** válasza:
91%

És bocsánat, ha nyers vagyok vagy bántó, de baromira tudnak irritálni az ilyen emberek.

Mit kéne kivizsgálni? Az agyadat.. egy pszichológusnak!

Mi az, hogy nem mozogsz semmit? Meg úgysem égetsz kalóriát, mert meg sem mozdulsz kvázi?

Te normális vagy?

Én összeteszem a két kezem, hogy rendesen mozogni tudok. Vannak sorstársaim, akiknek ez nem adatott meg.

Idén, amikor kijöttem a kórházból, mert néha bekerülök (nem részletezném), akkor 182cm-el voltam 57kg.

Remegett a lábam, amikor feljöttem a 4. emeletre és fájt a bicepszem, ha 1.5l-es palackból ittam a vizet.

Szédültem, hányingerem volt szinte egész nap.

Kölcsönkértem pénzt, mert képtelen voltam dolgozni, de tudtam, hogy muszáj összeszedem magam annyira, hogy visszamenjek és egyenesbe jöjjek picit. Ezért minden nap 6-8x 5perceket "edzettem", amik erős fájdalommal jártak.

Egy hét volt, mire odáig eljutottam, hogy a másfél literes vizes palackot emelgettem egymás után 20-30x.

Most 74kg vagyok és sikerült átlagos erőnlétig eljutnom. El sem tudod képzelni, mennyi energia befektetéssel járt és mennyi kitartással, fájdalommal és küzdelemmel járt..

Más is fellépett közben sajnos, ezért volt hogy 4féle fájdalomcsillapítón éltem 3hétig. Voltak éjszakák, amikor nem aludtam a fájdalomtól.

Tudod hol érdekelt a társkeresés.. -.-

2019. okt. 26. 20:13
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyenlőre, csak edzél, mert nem épül magától a tested. Valamit valamiért barátom.

A vékony testalkatúak ilyenek. Van akinek egy csokitól tokája ereszkedik.

Ha már a magasság függvénye, hogy hány kg legyél, akkor miért érzem magam 83 cm-re 80kg-osan vékonynak és szerencsétlennek magam? Edzeni kell még én is tudom!

2019. okt. 26. 20:17
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

Rád emlékszem korábbról. Akkor is az volt a bajod hogy két szendvicset van pénzed venni meg egy energia italt (?) és nem hizol.

Legalábbis a stílus nagyon arra a pasira hajaz.

Hogy válaszoljak a kérdésre nem jönnék össze olyan fiúval aki mellett még kövérebbnek érzem magam mint amúgy. Főleg hogy amúgy se vagyok megelégedve az alkatommal. 168/62-63 kiló vagyok szóval nem kövér és igyekszem fogyni. De még ha sikerül is 55 kilóra lemennem ami a célom 4 kilóval nehezebb lennék mint te.

És ha ez nem elég még csak nem is érzed jól magad a bőrödben.

2019. okt. 26. 20:20
 16/24 anonim ***** válasza:
89%

1-es válaszoló vagyok

Azért nem, mert gebe vagy. Párom 172 centihez 63 kg, én meg 159 centihez vagyok 49 kg. Szóval az olyan pasikat kedvelem, akiken van egy egészséges izomzat, és nem fogja elfújni egy nagyobb szélvihar.

Vizsgáltasd meg a pajzsmirigyedet. Menj vérvételre.

A futás, jógázás, saját testsúlyos edzés pedig nem kerül pénzbe. Minden csak elhatározás, kitartás kérdése.

2019. okt. 26. 20:31
 17/24 anonim ***** válasza:
96%

Vagyok.

Annyit lehagytam, hogy amiket leírtam az a MINIMUM szint. Hogy összeszeded magad, mint egy ember.

Ezt mind magadért kéne megtenned normális esetben, szarva arra, hogy ki mit gondol rólad.

Utána kezdhetsz azon gondolkozni, milyennek kéne lenned, hogy eljuss odáig, hogy szimpatikus legyél egy nőnek.

Én most ezen vagyok. Egyetlen nőtől sem várhatod el, hogy szerelmes legyen beléd. Valamit "nyujtanod kell". És itt nem pénzről vagy anyagi dolgokról beszélek, hanem arról, hogy pl akkor is emberként viselkedsz és küzdesz, amikor nagyon nehéz.

Sok minden megfoghat egy nőt egy férfiban.

De őszintén, ha szarsz az egészre, mégis minek kéne megfognia benned?

Nagyon sokan nem várják el, hogy bármi durva dolgot letegyél az asztalra, de azt joggal várja el minden nő, hogy légy férfi. Akkor is légy férfi, ha nehéz. És küzd méltóságteljesen. Ez minimum.

2019. okt. 26. 20:36
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

Nem. 56 kg vagyok. (156 cm)

De nem a ,,nem kell majd Jason Statham módjára 2 sikátoronként nekiesni egy maffiabandának és pörgőrúgással leteríteni az éjszaka császárait" miatt. Megvédeni megtudom magam, köszönöm szépen. A pasimtól nem várnék el ilyesmit.

Egyszerűen csak túl vékony vagy nekem.

2019. okt. 27. 12:22
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Az erőtlenség, fáradtság érzés kóros vitaminhiányra, vagy pajzsmirigy túlműködésre is utalhat. Főleg ha sokat eszel és nem hízol. Egy sima vérkép ezt nem mutatja, kérj külön pajzsmirigy kivizsgálást! Nem vicc.
2019. nov. 3. 22:43
 20/24 anonim ***** válasza:

Számomra ez nem férfias.

Én 53 kg vagyok és 163 cm

Zavarna hogy alacsony vagy és vékony.

2020. jún. 10. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!