Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Volt már olyan, hogy elutasítottatok egy nőt és később megbántátok?
Volt, többször is. Általában olyan nők próbálkoztak nálam akik nekem egyáltalán nem tetszettek. Külsőleg se nagyon, de főleg belsőre. Nem egy "életmódunk" (mondjuk úgy inkább célunk? volt). Az egyikőjüknek azóta gyereke van, ő nem néz ki rosszul nincs vele semmi baj, de nem túl képzett és elég sokan kihasználták.
Volt egy akibe nagyon beleszerettem, őt igazából nem elutasítottam, csak elcsesztem nagyon az egészet. Akkor még nagyon fiatal voltam az volt a gond és viszonylag messze is lakott.
Legutóbb egy nálam 5 évvel idősebb csaj konkértan szerelmet vallot nekem, de volt pasija, igaz elég rossz volt a kapcsolatuk, őt azért utasítottam vissza. Azóta úgy tűnik megvannak.
Szerintem a kérdező a csaj... :D
Komolyan ilyet visszafogada valaki, ha megkeresné, mert nem lett jobb? Ha jó lenne, nem utasított volna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!