Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs/volt barátnője egy férfinak, ha ilyen helyzetekben megfogalmazott sztereotípiák egyike sem érvényes rá?
Pl kövér,igénytelen,lusta,csak otthon ül,nem ismeri a higiéniát,nincs munkája,antiszociális,alulképzett stb...
Akkor mi lehet a baj?
- Nem akar kapcsolatot
- nem talált olyat akivel akarna kapcsolatot
- jelenleg a munkája köti le az idejét
- unalmas
- kötődési problémái vannak amit nem vennél észre csak a haverjaként
Lehetne folytatni a sort.
Ismerkedtem gyakoris léptekben (és első blikkre mindenhol) álompasival, akinek a lelkivilága nem volt rendben.
Jóképű, 190+ os magasság, heti 3x konditerem, jó fizetés, több diploma, stílusos ruhák, finom illat.
Azt hittem megütöttem a lottó ötöst, de tévedtem. Ő túlzottan ragaszkodó volt, csüngött rajtam. Egy hét ismertség után már azt pedzegette, hogy elvesz, majd én szülök és otthon leszek ő meg eltartja a családot stb
Esetleg van valami olyan betegsége, vagy akár szokása ami nem szeretné ha kiderülne.
Vagy utóbbiról nem is mondana le soha.
Talán ezért ?
Sokféle lehetőség van, embere válogatja melyik igaz vagy melyikek kombinációi:
- nem egy matyóhímzés, de alanyi jogon elvár egy fullos nőt
-látens meleg
-unalmas
-van is munkája, de elégedetlen a jelenlegi helyzetével, de változtatni büdös
-olyan munkája van, aminek köszönhetően keveset van otthon, pl. kamionos, jegyellenőr, stb.
-a munkahelyén nem találkozik nővel, azon felül szabad ideje sincs ismerkedni
-aspergeres
-nem is igényli, hogy legyen barátnője
-aszociális (nem igényli a társasági létet semmilyen mértékben is)
stb.
Ha valami még nem lett leírva előttem, vagy ebben a kommentben, lehet bővíteni a listát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!