Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy ismerkedős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy ismerkedős oldalakon elolvassák az értelmes kulturáltan megfogalmazott leveleket aztán megnézik az adatlapomat de válasz nem érkezik?

Figyelt kérdés
Jó fotóm van kint, teljesen jól látható vagyok, adatlap teljesen ki van töltve átlagos pasinak mondanak nem vagyok csúnya
2017. márc. 24. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy elég jó.
2017. márc. 24. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Túlságosan rágörcsölsz.
2017. márc. 24. 23:42
 3/9 Fish1 ***** válasza:

Kevés az info. Ezer oka lehet.

Kulturáltan meg lehet fogalmazni mindent, az más kérdés, hogy a mögöttes tartalom konkrétan micsoda.

Vagy volt pl. olyan ismerősöm, aki szintén kulturáltan fogalmazott, mégis érződött rajta, hogy még a saját árnyékától is fél. Ez pl. nem vonzó a szememben.

Ha írsz részleteket, a válaszadás is könnyebb.

2017. márc. 24. 23:46
 4/9 BlackSword ***** válasza:
100%
Pattints már fel ide egy ilyen levelet, mert egyébként csak a sötétben tapogatózunk, az meg csak a didi bárban jó...
2017. márc. 25. 03:57
 5/9 anonim ***** válasza:

A képeken egy óriáscsigát puszilgatsz

A végzettséged, a magasságod, az érdeklődésed megosztó.

Ha a randivonalon vagy, szélsőséget jelöltél mondjuk a komoly vicces csúszkán.

Valami béna dolgot írtál ki az adatlapos bemutatkozásodhoz.

2017. márc. 25. 07:41
 6/9 anonim ***** válasza:
nem vagy az esetük
2017. márc. 25. 08:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is kiváncsi lennék arra az értelmes, kulturáltan megfogalmazott levélre, ami ugyen elég sok mindent jelenthet, de legfőképpen semmit. Mondok egy példát:

Szia!

Hogy vagy? Van kedved ismerkedni?

Üdv, Bélu.

Értelmes is, kultúrált is, de annyira azért nem késztet válaszadásra, ennyi erővel én is ráírhattam volna. A másik véglet az, aki leírja az élete történetét, de egyáltalán nem jó olvasni, olyan "kit érdekel" érzés motoszkál az emberben. Csak az derül ki belőlük hogy mind egyforma. Tartós komoly párkapcsolatot keresnek, hobbyjuk a motorozás, humorosnak tartják magukat, meg szenvedéjesnek az ágyban. A harmadik típus az, akibe még szorult valami kreativitás, de közben meg az arca nem fér át a monitoron, és az a fixa ideálja, hogy nem fogok tudni neki ellenálni. Ami persze egy paradoxon, mert akkor mit keres egy társkeresőn?

Te melyik vagy a három közül? Egy nevető negyedik esetleg? Bizonyítsd be! Tedd itt közzé egy leveled! :)

2017. márc. 25. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg unalmas vagy, és az értelmes, kulturált leveleid arról szólnak, hogy bla-bla-bla-bla.. Szóval érdektelenek.
2017. márc. 25. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem tetszel nekik. Ennyire egyszerű. És mivel kapnak 100 másik jól megfogalmazott levelet is naponta - ugyancsak átlagos férfiaktól -, így nem tudnak válaszolni mindenkinek.
2017. márc. 25. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!