Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban érdemes elkezdeni fizetni a szexért, ha addig senkim nem volt/lesz?
Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 15:22
3/14 anonim válasza:
Amikor úgy érzed, hogy szükséged van rá.
4/14 anonim válasza:
Ha teszel aktívan az ügy érdekében, akkor soha (na jó, mondjuk 40-50 évesen már rezeg a léc).
Képzeld el, fizetsz a szexért és utána pár héttel/hónappal jön össze a dolog egy "valódi" nővel. Egész életedben az lesz majd a fejedben, hogy krvával vesztetted el, pedig ha kicsit még kitartóbb vagy, akkor összejött volna normálisan is. Nekem is megfordult a fejemben a krvázás gondolata, mikor a 20-as éveim végén még szűz voltam, de elhessegettem a gondolatot és nemsokára el is vesztettem egy számomra vonzó nővel. Bár alkalmi kapcsolat volt, mégis ezerszer jobb érzés, mintha csak pénzért cserébe fanyalodott volna rám valami kiélt fizetős csaj.
5/14 A kérdező kommentje:
Akkor jobb még 5, 10, 20 évet vagy akár életem végéig várni abban reménykedve, hogy hátha megszán valaki és összejön velem?
2018. máj. 20. 15:58
7/14 anonim válasza:
Nem várni és reménykedni kell, hanem aktívan próbálkozni, illetve fejlődni külsőleg és belsőleg is. De ha ez neked túl macerás, akkor inkább most menj el prostizni.
8/14 A kérdező kommentje:
Hiába próbálkozok, nem jön össze semmi. Még csak egy csókom sem volt. Hosszú évek alatt összesen 1 randim volt és abból se lett semmi.
2018. máj. 20. 16:32
9/14 anonim válasza:
Akkor valamit rosszul csinálsz, arra kéne rájönni, hogy mit. Van könyvtárnyi irodalma az ismerkedésnek, persze sok köztük a szemét, de a színvonalasabb (külföldi) anyagok alapján már el lehet indulni egy jó irányba.
10/14 anonim válasza:
18 év alattit elzavarnak! bár az útszéli nemtom milyen. ott még nem jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!