Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy hosszú kapcsolat vége után mennyi idővel érdemes elkezdeni ismerkedni?
ez sok mindentől függ...mennyire volt hatással a kapcsolat, milyen volt a kimenetele, mit éreznek a felek...
akkor érdemes amikor már úgy érezd kész vagy rá...és nem csak úgy belerohanni!
22F
Hát változó :)
De szeritm a csajok hamarabb túllépnek...
Kedves utolsó.
Három és fél hónapja lett vége a három éves kapcsolatomnak.
Nem akarok rögtön komoly kapcsolatot, csak jól esne egy kis ismerkedés már. Beszélgetés, laza flört, ennyi.
Még is mit kéne tennem? Örökre keseregni az előző kapcsolatom miatt, és ácsingózni, meg visszakönyörögni magam?
Nem csajozhatok, lány vagyok :)
Az ismerkedés és flörtölést úgy értettem, szórakozóhelyen. Kicsit visszaépítené az önbizalmam.
Én nem egyéjszakásozom, vagy ilyesmi, szóval marad ez. Ha meg valaki olyat ismerek meg aki tetszik, nem zárkózom el, de amúgy se hiszem, hogy más emberek azt várják el, hogy aznap ismertem meg, és másnap már együtt vagyunk, ez szerintem természetes, hogy meg akarom ismerni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!