Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes várni? Könnyebb lesz neki valaha?
6 éve vagyok együtt párommal.Szakítani akartam, nagyobbrészt azért mert nagyon megszokottá vált a kapcsolat, ellaposodott, kisebb részt egy harmadik személy miatt, de mindössze annyi köze van hozzá, hogy ő ébresztett rá, hogy bár szeretem a páromat már nem vagyok belé szerelmes, és hogy mennyire is hajt még a kiváncsiság, nem történt megcsalás, se semmi. Fiatalok vagyunk, nem érzem már azt a régi szenvedélyt, túl korán jöttünk össze, eslő kapcsolat mindkettőnknek.
Mikor felhoztam neki mit érzek, hogy már nem olyan mint régen, hogy talán jobb lenne külön, ellenkezett. Azt mondta változtat, hogy próbáljuk meg újra. Induljunk tiszt lappal.
És tényleg próbálkozik. Azóta sokat vaguynk együtt. Eljárunk új helyekre. A szex valami csodálatos lett újra...
Viszont nem tudom mit érezzek. Attól félek, hogy együtt leszünk még hónapokig, esetleg évekig, és én majd egyszer megint ezt fogom érezni, hogy nekem nem elég, nekem több kell ennél, élni akarok. És csak egyre nehezebb lesz.
"ÉLNI akarsz... mert most halott vagy? Mit nem tudsz megtenni (az össze-vissza kefelésen kívül) a párod mellett?"
Szerintem nagyon sekélyes az, aki az egyedülálló és kapcsolatban élő állapot között csak az azonos vagy több más partnerrel való k*félésben látja a különbséget. Ennyi erővel miért sírnak az emberek párkapcsolat után, ha ugyanazt nyújthatná egy fix partnerrel alkotott szexkapcsolat? A párkapcsolat elsősorban szellemi és érzelmi igényeket elégít ki, amely igények változhatnak, és könnyen lehet, hogy az ember egy időszakában egyáltalán nem akar párkapcsolatot, valamint az is előfordul, hogy az aktuális partner már nem elégíti ki ezeket az igényeket, úgyhogy tovább kell lépni, mert egyedülállóként sem boldogtalanabb az ember. Így legalább lehetőség nyílik, hogy mindkét fél jobban hozzá illő partnert találjon.
De ha szerinted ÉLET = b*szni minden szembejövővel, az is egy értelmezés, még ha elég szubjektív is. Gondolom te is "élsz", hiszen halott nem vagy, ha már ide írsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!