Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes csak akkor elkezdeni a csajozást, ha már lesz egzisztenciám, még abban az esetben is, hogyha ez csak 30 körül jöhet számításba?
Nem értem ezt a férfiaknál. Miért hiszik azt hogy ha minél többet keresnek több giccses tulajdona van haza autója akkor lesz az igazi nagy macsó férfi
Engem nem érdekel hogy a férfinak van-e haza autója mennyit keres mert semmi közöm hozza nem én dolgoztam meg érte . Előttem hiba villogna ezzel nem érne el vele semmit. Lehet valakinek sok pénze vágya fullos autója ha mellette egy senki jellemtelen
Szerintem ne pénzzel meg kocsival szedj fel nőt
Jobban szertnem ezeket saját magamnak önerőből elérni mint hogy egy férfira támaszkodjam aki már elérte saját magának és rajta élősködjem
A jó ku*va életbe már de tényleg!
A barátom emiatt szakított velem. Mert mélypontra került anyagilag és minden szinten, bántja hogy nem tud nekem mindent megadni.
Mi a fr*ncért nem lehet felfogni azt, hogyha egy lány szeret és tényleg szívből szeret, akkor nem érdekli ez? Tudom hogy kifordult világban élünk, de nem abszurd egy kicsit már ez az egzisztencia hajhászás? Hogy 23 évesen olyan dolgokat akartok, egy csettintésre ami nem valós? Miért akarjátok jobban tudni hogy nekünk mi a legjobb? Önzőség, hogy a saját magatoknak felállított mércének mi isszuk meg a levét. Bocsánat hogy így kifakadtam, de egyszerűen elegem van. Egy férfi legyen férfi és ne legyen lusta, de amit egyesek művelnek, az már túlzás. Régen úgy szültek gyereket, hogy alig volt alap, mégis jól felnőttünk és mindent megkaptunk.
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!