Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes csak akkor elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes csak akkor elkezdeni a csajozást, ha már lesz egzisztenciám, még abban az esetben is, hogyha ez csak 30 körül jöhet számításba?

Figyelt kérdés
Most se keresek rosszul, de közel se annyit, amennyit még lehetne. Nincs pénzem házra, csak albérletre, az is szerencsére olcsó, mert nem egy nagy életszínvonalú lakás. Az autóm se egy mai darab, 15 éves. Mivel nem vagyok eleresztve, szégyellném egy ezt egy nő előtt. Feszélyezve a tudat, hogy nem tudnék megadni neki mindent anyagilag. Egyébként elég sokat dolgozom, sok a túlóra. Ha már ki kell venni a szabadságomat, akkor meg keresek alkalmi melót. Mivel kihajszolom magam, nem is biztos, hogy lenne időm és energiám egy kapcsolatra. Mondjuk inkább most dolgozzam ki a belem, mint mondjum a 40-es éveimben.
2018. ápr. 20. 22:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed.
2018. ápr. 20. 22:31
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha nincs szabadidőd, akkor el is dőlt a dolog.
2018. ápr. 20. 22:37
 3/17 A kérdező kommentje:
De viszont meg néhány lánynak tetszem.
2018. ápr. 20. 22:42
 4/17 anonim ***** válasza:
Nem! Nekem van pénzem, de semmivel sincs több sikerem. Próbálkozz, előbb-utóbb összejön valami, semmiképp ne várj.
2018. ápr. 20. 22:43
 5/17 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a férfiaknál. Miért hiszik azt hogy ha minél többet keresnek több giccses tulajdona van haza autója akkor lesz az igazi nagy macsó férfi

Engem nem érdekel hogy a férfinak van-e haza autója mennyit keres mert semmi közöm hozza nem én dolgoztam meg érte . Előttem hiba villogna ezzel nem érne el vele semmit. Lehet valakinek sok pénze vágya fullos autója ha mellette egy senki jellemtelen

Szerintem ne pénzzel meg kocsival szedj fel nőt

Jobban szertnem ezeket saját magamnak önerőből elérni mint hogy egy férfira támaszkodjam aki már elérte saját magának és rajta élősködjem

2018. ápr. 20. 23:06
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

A jó ku*va életbe már de tényleg!

A barátom emiatt szakított velem. Mert mélypontra került anyagilag és minden szinten, bántja hogy nem tud nekem mindent megadni.

Mi a fr*ncért nem lehet felfogni azt, hogyha egy lány szeret és tényleg szívből szeret, akkor nem érdekli ez? Tudom hogy kifordult világban élünk, de nem abszurd egy kicsit már ez az egzisztencia hajhászás? Hogy 23 évesen olyan dolgokat akartok, egy csettintésre ami nem valós? Miért akarjátok jobban tudni hogy nekünk mi a legjobb? Önzőség, hogy a saját magatoknak felállított mércének mi isszuk meg a levét. Bocsánat hogy így kifakadtam, de egyszerűen elegem van. Egy férfi legyen férfi és ne legyen lusta, de amit egyesek művelnek, az már túlzás. Régen úgy szültek gyereket, hogy alig volt alap, mégis jól felnőttünk és mindent megkaptunk.

22 L

2018. ápr. 20. 23:11
 7/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnálom....:( Én értem, hogy mire akartok kilyukadni, igazatok is lehet, de valahogy a saját önbecsülésem miatt érzem ezt így. Na meg vajon a lány szülei mit gondolnának, ha nagyon szegény lennék?
2018. ápr. 20. 23:18
 8/17 anonim ***** válasza:
Komolyan, kérdező. Havi millió felett keresnek, és pont leszarnak a nők
2018. ápr. 20. 23:22
 9/17 anonim ***** válasza:
6. Vagyok. Igen, tudom hogy nektek ez amiatt is kell hogy férfinak érezzétek magatok. A szülei? Ők ha igazán szeretik a lányukat, akkor az ő boldogsága fontos nekik. És ha melletted boldognak látják, akkor téged is elfogadnak. Másrészről pedig semmi beleszólásuk nincs (nem kellene hogy legyen).
2018. ápr. 20. 23:25
 10/17 anonim ***** válasza:
Tipikus gyk-s............ Ember! Menj inkább vissza az oviba és kezdd újra a csajozást a legelején az ovi udvarán a kisházban!
2018. ápr. 20. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!