Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csomó pénzem, egzisztenciám is, kihasználjam ezt ha átlagon felüli nőt akarok fogni magamnak?
A legtöbb jól kinéző nő amúgy is csak a pénzes férfiakkal áll szóba.
Eddig nem reklámoztam hogy jómódú vagyok, így átlagos kinézettel nem is sikerült egy csinosabb nőt se felszednem.
Arra gondoltam, hogy felöltözök szépen, beülök a fél éves Audimba és elmegyek valami elitebb szórakozóhelyre "vadászni".
Ha egy nönek ennyi eleg, hogy imponalj neki, akkor barmennyire dögös lehet, biztosan nem atlagon felüli! Egyebkent magadra nezve nem tartanad cikinek a tudatot, hogy emiatt van veled?
Nem beszolni akarok ezzel, de ha azok az igenyeid, tenyleg valami baj lehet veled, ha meg nem akaszkodott rad valaki, hogy eltarthasd.
Eddig is felöltözhettél volna szépen, igényes lehetsz - magaddal szemben is, ha megteheted-, bármi egyéb indok nélkül.
Viszont: nem hinném,hogy téged boldogít az, ha azért áll szóba Veled valaki mert látja Rajtad azt,hogy van egy csomó pénzed.
De ha téged ez nem zavar....hát próbáld meg ezt a verziót!
Mit értesz egyébként "átlagon felüli" jelző alatt?
Legyen a nő szép, okos, vagy legyen egy csomó pénze?Vagy esetleg mindez együtt?
Jajj olyan elcsépelt ez, hogy a "pénzedért" szeret a nő. Mindegyik azért szeret, csak van annyi esze soknak, hogy nem hangoztatja...
Persze szeretheti sok más tulajdonságod is, de a pénz alapfeltétel, hogy a többi tulajdonságod megkedvelje Bármelyik nő.
De hogyhogy nem sikerült csinosabb nőt felszedned eddig?
Vagy mi volt? Mindig megalkudtál?
Neked kell, hogy tetszen a nő vagy mások előtt akarsz felvágni vele?
Ja és eddig hol ismerkedtél? A kevésbé elit szórakozóhelyeken is szoktak lenni szemrevaló nők.
Egyébként az boldoggá tenne, ha nem vonzódik hozzád a nő csak a pénzedért van veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!