Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes csak akkor elkezdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes csak akkor elkezdeni a csajozást, ha már lesz egzisztenciám, még abban az esetben is, hogyha ez csak 30 körül jöhet számításba?

Figyelt kérdés
Most se keresek rosszul, de közel se annyit, amennyit még lehetne. Nincs pénzem házra, csak albérletre, az is szerencsére olcsó, mert nem egy nagy életszínvonalú lakás. Az autóm se egy mai darab, 15 éves. Mivel nem vagyok eleresztve, szégyellném egy ezt egy nő előtt. Feszélyezve a tudat, hogy nem tudnék megadni neki mindent anyagilag. Egyébként elég sokat dolgozom, sok a túlóra. Ha már ki kell venni a szabadságomat, akkor meg keresek alkalmi melót. Mivel kihajszolom magam, nem is biztos, hogy lenne időm és energiám egy kapcsolatra. Mondjuk inkább most dolgozzam ki a belem, mint mondjum a 40-es éveimben.
2018. ápr. 20. 22:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
33%

csak visszaigazolást szeretnél a megfutamodásra.

emlékszem,hogy a 100e forintos kispolszkban mennyi csaj ült a farkamba.

ugyanaz az ember leszel és maradsz egzisztenciával meg a nélkül is.

annyi,hogy lóvé nélkül bátrabbnak és kreatívabbnak kell lenned.

2018. ápr. 20. 23:46
 12/17 Diavolino44 ***** válasza:
7%
#11 nap kommentje, le a kalappal
2018. ápr. 21. 01:00
 13/17 anonim ***** válasza:

Én hasonlóan tettem kérdezõ,19-26 éves koromig csak egzisztencia építés tanulàs,sok sok meló volt.

Direkt nem csajoztam mert nekem olyan nõ kell aki mindenben megfelel fõleg külsõleg plusz frusztràlt volna,hogy nem úgy àllok ahogy akarom,26-tól csaptam bele a lecsóba,mert màr volt alapom,magas fizum.

Igen úgyanúgy gondoltam kérdezõ nekem hatàrozottan sokkal könnyebb,nem csak egzisztencia hanem fejlõdtem kommunikációban rengeteg önfejlesztés,még keményebb edzés.

De ezek hozták az egzisztenciát is.

Én nem bàntam mert nekem ezek a fesztivàlos farmeres pólós nõk soha nem kellettek,mindig is minõségi nõt akartam és oda tetszik nem tetszik kell az egzisztencia,nem hogy neki adok pénzt de kell,mert tudat alatt hat ez a nõkre plusz lesz egy vonzó életed,vonzóvà vàllsz.

Plusz nem tudtam annyit költeni edzésre megfelelôen minõségi kajàra erre is rengeteg pénz kell,kocsit fent tartani,ruhatàr frissités.

Ezekre kell rengeteg pénz mivel vonzó férfivà vàllsz ezért hozzàférek a,, magasabb kategóriàs" nõkhöz.

2018. ápr. 21. 08:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Ugyan már!

Akkor az egyetemista srácoknál hogy van ez? Ismerőseim jobbnál jobb egyetemista csajokkal járnak.

2018. ápr. 21. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Na de ez szubjektív utolsó,biztos nem a Corvinusos vagy jogàsz palàntàkat szedik fel akik csinosak,szépek.

Én voltam ELTE egyetemi napokon egy darab jó nõ nem volt,mûanyag pohàr sör,tornacipõ,farmer-póló.

2018. ápr. 21. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Utolsó: 6os válaszoló vagyok és jogra járok... képet nem küldök, de elképzelhetsz :)) most pedig dugd fel a seggedbe a sztereotípiáidat
2018. ápr. 21. 13:52
 17/17 anonim ***** válasza:

a 15öst én sem értem.

egy 9-10 pontos test az mûanyag pohàr sör,tornacipõ,farmer-póló megjelenéssel is 9-10 pontos lesz.

sőt szabadidő ruhában is az marad.

2018. ápr. 21. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!