Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősen érdemes feladni a barátnő keresést és elkezdeni 'fizetős lányokhoz' menni?
És picit drágább is...
Kérdező, ez nem életkor kérdése: Ha már abszolút senki nincs akivel együtt tudnál lenni és már elképzelni sem tudod a dolgot - akkor jön el az ideje. Havi - kéthavi 1 alkalom még belefér.
#2: Ennél lejjebb már nem nagyon tudnám lejjebb rakni a mércét. Esetleg ha férfiakat is keresnék, nem csak nőket... Tinderen is mindenkit jobbrahúzok mióta megvan az alkalmazás, de semmi nem lett belőle. Alig van matchem, annak a nagy része vissza se ír, aki meg visszaír azzal sem lesz semmi.
#3: Miért olyan rossz a prostizás? Szerintem csak egy szolgáltatás. Olyan, mint egy szexkapcsolat, csak az egyik fél fizet a másiknak.
#4: De, van. A szex egy idő után része a párkapcsolatnak. Ha időnként lenne benne részem mondjuk egy prostinál, akkor kevésbé zavarna az, hogy nincs senkim.
#5: Pontosan hogy érted, hogy "Ha már abszolút senki nincs akivel együtt tudnál lenni és már elképzelni sem tudod a dolgot..."? Már egy jó ideje (mióta élek) nincs senki, akivel együt tudnák lenni. Van sok ember, akivel el tudnám képzelni a dolgot, de ők velem nem. Erőszakkal rávenni őket meg nem akarom/fogom.
#6: A barátnő keresés egyszerűen nem megy. Reményeim szerint a prostizás pedig csökkentené a barátnőkeresés iránti vágyamat. A prostizás meg szerintem menne - csak fizetni kell érte és gondolom van olyan, aki 'ért' a kezdőkhöz.
#7: Ha ilyen egyszerű lenne, akkor már megtettem volna. A lányok meg nem maradnak egyedül, mert sokkal könnyebben találnak nálam sokkal jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!